esignly_logo

De tien voordelen van elektronische handtekeningen

image

Wat zijn de voordelen van elektronische handtekeningen?

 1. Beveiliging is betrouwbaarder
 2. Op afstand mogelijk
 3. Handig en snel
 4. Dit stroomlijnt het contractproces
 5. Papierloze workflows zijn mogelijk
 6. Is het machineleesbaar?
 7. Maakt het mogelijk om de workflow van sollicitanten te volgen
 8. Verbetert de klantervaring
 9. Mobiliteit neemt toe
 10. U bespaart tijd en geld

Bent u klaar om de overstap te maken naar elektronische handtekeningen voor zakelijke documenten? Zo niet, dan zou je dat moeten doen.

Elektronische handtekeningen kunnen een geweldig hulpmiddel zijn voor uw bedrijf. Ze zijn een essentiële contenttool voor efficiënt en effectief contractbeheer. Wilt u een revolutie teweegbrengen in uw bedrijf met deze tool? Blijf scrollen om alle voordelen van deze technologie te zien.

Beveiliging neemt toe

Elektronische handtekeningen zijn te vertrouwen. Ze garanderen de authenticiteit en herkomst van de handtekening. Digitale handtekeningen zijn moeilijker te vervalsen dan natte handtekeningen. Deze traditionele handtekeningen zijn ook gemarkeerd met belangrijke informatie, zoals de naam van de ondertekenaar en de datum waarop deze is gemaakt. Deze encryptie voorkomt kleine aanpassingen en aanpassingen.

De mensen die bij uw contracten betrokken zijn, kunnen zeker zijn van:

 • Wie heeft het document ondertekend.
 • De handtekening is daarna niet gewijzigd.
 • De persoon die het document ondertekent, kan niet ontkennen dat hij het heeft ondertekend, of dat het daarna is gewijzigd.

Software voor elektronische handtekeningen is veiliger dan traditionele natte handtekeningen. Deze personalisatietool maakt oplossingen voor contractbeheer eenvoudiger en veiliger dan ooit.

Vraag een gratis schatting aan of praat met onze Business Manager!

Op afstand mogelijk

Elektronische handtekeningen kunnen ook worden gedaan vanaf uw mobiele telefoon of tablet. Deze tool kan worden gebruikt door klanten en leden van het verkoopteam, waar ze zich ook bevinden.

Het is een snelle en effectieve manier om digitale documenten ondertekend en klaar voor vertrek te krijgen, zelfs tussen landen. Dit is met name handig wanneer u te maken hebt met multinationale klanten of hybride arbeidskrachten.

Handig en snel

Een app voor elektronische handtekeningen die eenvoudig kan worden toegevoegd aan uw interne bedrijfsprocessen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en handig, zelfs voor mensen die niet over dezelfde technische vaardigheden beschikken.

Het ondertekeningsproces is eenvoudiger, of u nu beveiligde documenten verzendt of ontvangt. Je hebt alleen een geverifieerd account en een paar knoppen nodig om de documenten te ondertekenen.

Het is eenvoudig en snel om digitale certificaten en goedkeuringen van meerdere partijen te verzamelen. Nadat ze het document hebben ondertekend, kunnen ze het in slechts enkele minuten bijvoegen.

Dit stroomlijnt het contractproces

Elke branche heeft genoeg aan uw hoofd. Niemand wil weken op papierwerk moeten wachten voordat ze klaar zijn.

Elektronische documenten zijn een geweldige manier om het contractsjabloonproces te stroomlijnen.

Geef een digitale handtekening die geldig is voor de levensduur van het contact. Dit elimineert de noodzaak om herhaaldelijk te ondertekenen. Elke stap van het contractproces is geverifieerd. Alle partijen bij het contract hebben toegang tot deze informatie. Hierdoor kunnen kritieke problemen snel worden geïdentificeerd en gevolgd.
Eenvoudige elektronische handtekeningoplossingen voor mensen die in verschillende landen of steden wonen. U kunt originele documenten zelfs vanaf uw virtuele telefoon ondertekenen, waardoor u ze gemakkelijker kunt bijwerken of aanvullen.

Papierloze workflows zijn mogelijk

Uw documenten voor ondertekening kunnen elektronisch worden ondertekend. Veel documenten kunnen elektronisch worden gescand en afgedrukt. stelt u in staat om juridische documenten digitaal aan te maken en af te werken.

Fysieke opslag is niet nodig, aangezien u geen kopieën van uw documenten in fysieke documenten hoeft te bewaren. Hierdoor heb je minder ruimte nodig voor archiefkasten of iets dergelijks in je kantoor. Hiermee kunt u uw papierkosten verlagen. stelt u in staat om handtekeningen te verzamelen en meerdere documenten tegelijk in te vullen - allemaal zonder dat u een enkel vel papier hoeft te gebruiken.

Is het machineleesbaar?

Uw contracten zijn vanaf het begin elektronisch dankzij elektronische handtekeningen en platforms. Uw documenten kunnen ook machineleesbaar zijn omdat ze elektronisch zijn.

Hierdoor kunt u via speciale schermleessoftware de inhoud van uw documenten inzien. Dit maakt uw pdf-documenten toegankelijker voor zowel klanten als medewerkers. Het is ook gemakkelijker om iets in uw document te zoeken of te vinden door bepaalde trefwoorden en secties te targeten.

Maakt het volgen van workflows mogelijk

Traditionele contractprocessen kunnen ingewikkeld zijn omdat u overzicht moet houden. Is het document verzonden en ontvangen? Is het al getekend? Wie heeft het ondertekend?

Oplossingen voor e-handtekeningen maken het gemakkelijk om bij te houden wie welke documenten heeft ondertekend. Het volledige papieren spoor van de verwerking van het document is te vinden. Met slechts een paar klikken kunt u de huidige status van uw documenten volgen.

Verbetert de klantervaring

Klanten zijn gewend aan digitale oplossingen. Het is handig en heeft de voorkeur van velen. Elektronische handtekeningen zorgen ervoor dat uw processen in lijn zijn met de laatste trends. Ze vinden het hele proces van ondertekenen ook gemakkelijk. Ze kunnen overal en altijd ondertekenen, zelfs als ze niet op kantoor zijn. Dit zal de klantervaring verbeteren. Klanten die gelukkiger zijn, zullen eerder geneigd zijn om uw bedrijf te promoten en te ondersteunen.

Vraag een gratis schatting aan of praat met onze Business Manager!

Mobiliteit neemt toe

Software voor elektronische handtekeningen kan u en uw medewerkers helpen de mobiliteit te vergroten. Elektronische handtekeningen zijn essentieel voor mobiele werknemers.

Ze stellen hen in staat om op elk moment documenten te verzenden, ontvangen en in te vullen. Dit verbetert de doorlooptijd en maakt het gemakkelijk om zaken te doen terwijl u onderweg bent. Hun efficiëntie neemt toe en ze kunnen meer tijd doorbrengen met klanten of andere taken terwijl ze onderweg zijn.

U bespaart tijd en geld

We zeiden al dat elektronische handtekeningen tijdbesparend zijn. Digitale handtekening online is veel sneller dan naar de persoon moeten gaan of de documenten persoonlijk moeten afleveren. U kunt uw papieren document uploaden en naar ons verzenden via zakelijke e-mailtracking. Het wordt binnen enkele minuten ondertekend.

Zowel tijd als geld kan worden bespaard. Deze voordelen kunnen leiden tot aanzienlijke besparingen voor uw bedrijf. Uw bedrijf wordt efficiënter, of u nu de bedrijfskosten verlaagt of de doorlooptijden versnelt. Met de tool voor elektronische handtekeningen kunt u meer geld besparen en uw bedrijfsresultaten verbeteren.

De belangrijkste afhaalmaaltijd

Elektronische handtekeningen hebben veel voordelen. Ze kunnen tijd en geld besparen, het ondertekenen gemakkelijker maken en zorgen voor meer flexibiliteit en mobiliteit. Online ondertekenen is legaal in alle landen, inclusief de Filippijnen. Om het online ondertekenen van documenten en contracten te vergemakkelijken, gebruiken we technologie voor elektronische handtekeningen. Dit vergroot de voordelen die u van deze tool kunt krijgen