esignly_logo

Uw vragen over elektronische handtekeningen

image

Om de definitie voor een leek gemakkelijker te maken, is een elektronische handtekening gewoon elke digitale uitdrukking (geluid, symbool, proces, enz.) Die een gebruiker kan gebruiken om zijn of haar bereidheid of instemming met een bepaald document digitaal uit te drukken. Het concept is relatief nieuw, maar wordt snel verspreid op internet. Als u van plan bent de details te lezen, houd er dan rekening mee dat er verschillende termen door elkaar zijn gebruikt om het concept te beschrijven, bijvoorbeeld: e-sign, e-handtekening, digitale handtekening en online handtekening zijn enkele van de termen die vaak worden gebruikt om een enkele concept van elektronische handtekening.e

Wat zijn de toepassingen van elektronische handtekeningen?

Elke nieuwe technologie wordt geïntroduceerd om het leven van mensen gemakkelijker te maken. Blijkbaar klinkt de technologie van e-handtekening als een eenvoudige techniek, maar in feite heeft het een significante verandering in de digitale wereld teweeggebracht door het sneller, efficiënter en gemakkelijker te maken. Hieronder vindt u de lijst van enkele gebruikers die deze faciliteit graag gebruiken:

 • Kopers van onroerend goed gebruiken het om verschillende huur- en huisvestingsovereenkomsten, huurcontracten, juridische documenten, enz.
 • Verkopers gebruiken het om verkoopcontracten, betalingsfacturen en andere verkooporderdocumenten te ondertekenen.
 • NDA's, onboarding-papieren, timesheets en andere dergelijke officiële documenten zijn ook ondertekend.
 • Juridisch werk is ook een stuk eenvoudiger geworden voor huisbewoners, omdat het nu gemakkelijker is om belastingpapieren, bankafschriften, verzekeringsdocumenten, enz. te ondertekenen.
 • Ouders kunnen het gebruiken om toestemmingsbrieven van studenten, vergoedingen, schoolformulieren en andere vrijgaven te ondertekenen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van elektronische handtekeningen?

 • Het gebruik van deze software zal ons veel tijd besparen.
 • Zakelijke deals zouden sneller worden afgehandeld, wat de werknemers tijd en moeite zou besparen.
 • De klantervaring zou een stuk beter zijn met software voor elektronische handtekeningen. Zij hoeven niet langer de lastige procedures te doorlopen.
 • Papier is slecht voor onze biosfeer. De online ondertekeningsfaciliteit heeft geen papieren en inkt meer nodig, wat ons geld en middelen bespaart.
 • Geen vertragingen met de elektronische handtekening faciliteit. Met de nieuwste technologie kan men de portokosten en de bijbehorende kosten zoals verzendkosten, brandstofkosten, enz. duidelijk vermijden.
 • De nieuwe technologie is volkomen veilig. Het houdt uw kritieke documenten privé en veilig.
 • Last but not least, software voor elektronische handtekeningen werkt het beste met alle juridische zaken, omdat ze veilig zijn en de privacy behouden.

Hoe maak je je eigen elektronische handtekening ?

Het maken van digitale handtekeningen is net zo eenvoudig als het ondertekenen op papier. U kunt eenvoudig een muis of een touchpad gebruiken om uw handtekening digitaal te tekenen. Upload de foto van de ontworpen handtekening en geef deze de finishing touch met behulp van de beschikbare toolkit. Sla de ontworpen handtekening op uw systeem op met een naam en deze is klaar om digitaal aan elk document te worden toegevoegd.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Praat met onze adviseurs!