esignly_logo

De impact van automatisering van elektronische handtekeningen op registrars van vrouwenziekenhuizen

image

INVOERING

E-handtekening is een oplossing voor het steeds groter wordende personeelstekort in de zorg. Het is vooral handig voor overbodige taken die kunnen worden geautomatiseerd en efficiënter kunnen worden gemaakt door gebruik te maken van gegevens en technologie. De huidige gezondheidszorgsystemen die afhankelijk zijn van personeel en een hoog verloop kennen, beginnen de voordelen van automatisering in te zien. Het stelt nieuwe werknemers in staat om zakelijke documentbeveiliging te leren, terwijl ervaren werknemers hun werk kunnen doen.

Het eSignature-platform van Access, geïntegreerd met op EPD-regels gebaseerde workflows en het patiëntformulierproces, draagt nu de last van het patiëntformulierproces via geautomatiseerde besluitvorming. Dit maakt het gemakkelijker voor patiënten, clinici en personeel.

Onlangs hadden we de kans om drie klanten te interviewen over hoe de technologie hun bedrijf heeft verbeterd. Bekijk onze driedelige serie om meer te weten te komen over hoe E-signature integratie Automatisering het leven van patiënten en personeel kan verbeteren.

VROUWEN ZIEKENHUIS
MAAK EERSTE INDRUKKEN TELLEN

HOOGTEPUNTEN

Plaatsing van technologie voor elektronische handtekeningen in het centrum van patiëntenzorg Missie en eerste indrukken
Versnelde informatieregistratie en realtime informatieverificatie
Voor een 1:1 Patient Focus Experience, voltooi een papierloze registratieafdeling
Processen maximaliseren met behulp van de oplossing voor elektronische handtekeningen Toestemming en workflows om overtollig werk te verminderen
Eerste indrukken zijn belangrijk in elke branche die met patiënten te maken heeft. Amy Beal, een verpleegster in het Vrouwenziekenhuis in Baton Rouge, heeft een eenvoudig en efficiënt ondertekeningsproces voor het intakeformulier gemaakt. Het vorige bedrijfsproces was op papier gebaseerd, waardoor het moeilijk te beheren was.

We moesten online formulieren afdrukken die patiënten konden ondertekenen en inzien. Beal zegt dat het fysieke documentatieproces ook moeilijk was, waarbij het personeel probeerde te onthouden welke formulieren patiënten nodig hadden en welke.

Beal koos voor Access om het registratieproces te stroomlijnen en het personeel betere 1:1 zorg te bieden.

"De vrouwen die we hebben gezien zijn gestrest en proberen de baby vast te houden tot ze op de grond valt. Het was belangrijk om processen te creëren die patiënten konden begrijpen, zodat ze alle toestemmingen konden vertrouwen en ondertekenen. Door onze formulieren elektronisch weer te geven, kunnen patiënten de inhoud van de formulieren te zien en hen meer op hun gemak te laten voelen. Beal verklaart trots dat elke keer dat we een proces stroomlijnen, het ons helpt onze missie voort te zetten om goed voor onze mama's te zorgen."

E-SIGN AUTOMATION'S IMPACT OP PERSONEEL BIJ DE VROUW

Toegang tot e-Signature en geautomatiseerde besluitvorming hadden een aanzienlijke impact op de ontwikkeling van nieuwe medewerkers in gebieden met een hoger verloop. Beel legt het uit.

"Het personeel is op de registratiegebieden verbeterd. Dit zijn functies op instapniveau, zo u wilt. Er valt veel te leren. Het is essentieel om te bepalen welke formulieren u in elk geval als registratiemedewerker moet ondertekenen. Toegang tot geautomatiseerde besluitvormingstechnologie heeft enorm geholpen ons.

CONCLUSIE

Hoewel het moeilijk kan zijn om nieuwe technologie in een ziekenhuis toe te passen, is het de moeite waard om tastbare resultaten te zien en hoe deze andere zorgorganisaties beïnvloeden. Woman's Hospital zag onmiddellijk verbeteringen in de tijd van de registrars met patiënten. Dit resulteerde in een betere patiëntervaring. Aanstaande moeders van vrouwen kunnen nu snel door het proces gaan om te genieten van hun eerste ervaring als ouders. Het geautomatiseerde besluitvormingsproces op de achtergrond waarbij formulieren voor elektronische handtekeningen worden verwerkt, heeft ertoe bijgedragen dat veel van de handmatige processen waarmee HIM en registrars worden geconfronteerd, zijn verlicht. Dit digitale certificaat heeft een efficiëntere ervaring voor eindgebruikers gecreëerd.

Vraag een gratis schatting aan of praat met onze Business Manager!