esignly_logo

Online-apps voor digitale handtekeningen gebruiken om een milieuvriendelijke werkplek te creëren

image

Moet u als bedrijf dit jaar weer bezuinigen op uw overheadkosten? Nou, dat is een probleem voor bijna elk bedrijf. Organisaties hebben veel technieken, tools en processen toegepast om de overhead en bedrijfskosten te verlagen, maar slechts weinigen zijn succesvol geweest. De reden is dat ze niet de juiste stappen hebben gevonden om hun kosten te beheersen. De digitale handtekening online is een van de beste innovaties om dit te bereiken.

Feit is dat bedrijven in de wereld van vandaag, vanwege de concurrentie op de markt, geen concessies kunnen doen aan kwaliteit. Als gevolg hiervan proberen ze de kosten niet te beheersen in de gebieden waar ze geld verdienen. Ze blijven zich richten op de sectoren die niet productief zijn en als ondersteunend worden beschouwd. Ze zijn zich echter niet bewust van de waarde van de beste online ondertekende documenttoepassingen die niet alleen geld maar ook de wereld kunnen besparen. Dit komt omdat deze oplossingen het papierverbruik minimaliseren, kosteneffectief zijn en u helpen in een milieuvriendelijke omgeving te leven.

Online-apps voor digitale handtekeningen

Iedereen in deze wereld maakt zich zorgen over het milieu. Veel wereldwijde platforms werken aan verschillende maatregelen om het mondiale milieu te verbeteren. Als we het echter hebben over het verminderen van het papierverbruik, draagt een van de bekendste wereldwijde platforms bij aan een beter milieu. Meer dan 100 landen zijn lid van dit forum, dat enkele feiten over papierverbruik heeft geïdentificeerd. We willen hier enkele van de belangrijkste punten van dit platform bespreken.

Volgens de studie besteden bedrijven in de Verenigde Staten meer dan $ 8 miljard aan papier en aanverwante instrumenten, gereedschappen en andere gerelateerde uitgaven.

De studie vermeldt ook dat het papierverbruik alleen al in de VS rond de 69 miljoen ton per jaar ligt. Bovendien is dit bedrag meer dan zes keer het wereldwijde gemiddelde.

De meest schadelijke informatie in dit verband is dat een Amerikaanse werknemer ongeveer 10.000 vellen papier per jaar gebruikt.

Hoe kunnen we de papierkosten verlagen door online aanvragen met een digitale handtekening online?

Laten we nu eens kijken naar het converteren van deze getallen naar dollars. Meestal kosten 500 vellen papier ongeveer $ 10 in de VS. Dat betekent dat een bedrijf $ 0,02 aan één stuk papier zal uitgeven. Als je 100 werknemers hebt en elk teamlid gebruikt 10.000 vellen papier per jaar, dan geef je ongeveer $ 20.000 uit aan papier. Dat vind ik heel belangrijk voor een bedrijf.

De volgende stap is om alle betrokken kosten op te nemen, d.w.z. H. Afdrukken, verzending en opslag. De kosten van koeriersdiensten kunnen bijvoorbeeld bijzonder ontmoedigend zijn. Papierafval kan ook oplopen in administratiecontracten. Als we wisten hoeveel geld we aan deze behoeften uitgeven, zouden we ontdekken dat we veel geld zouden kunnen besparen door verstandig te handelen.

Het gebruik van elektronische handtekeningen is daarentegen een kostenbesparende optie. Onderzoek door onafhankelijke verzekeringsagenten en -makelaars in de VS, waaruit blijkt dat bedrijven de doorlooptijden tot 97% verkorten, heeft veel bedrijven in de VS geïnspireerd. Bovendien kan de verspilling van papier als gevolg van fouten verwoestend zijn voor bedrijven. Met behulp van digitale handtekeningen kunt u deze terugbrengen tot 81%. En last but not least, de productiviteitsstijging, die kan oplopen tot 61%. In combinatie met veilige opslag kunt u uw bedrijf veel geld besparen.

Diverse documenten die u online elektronisch kunt ondertekenen

Er zijn verschillende manieren om deze elektronische handtekeningen in juridische documenten te gebruiken. Onderstaande lijst toont verschillende documenten die eenvoudig elektronisch kunnen worden ondertekend.

 • testamenten
 • adoptie handelingen
 • Vertrouwensovereenkomsten
 • scheiding
 • testamenten
 • Familierecht contracten
 • Rechtbank petities
 • Juridische instructies
 • Officiële rechtbankverslagen
 • Opmerkingen over huren voor particulieren
 • Kennisgeving van beoordeling
 • Aankondiging van de nietigverklaring
 • Verzekeringsverklaring van herroeping
 • Registraties van gevaarlijke stoffen
 • en verschillende overeenkomsten

Naast deze documenten kunt u ze ook gebruiken voor eventuele bedrijfscertificeringen. Het geeft uw bedrijf een eerlijke beoordeling.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Praat met onze adviseurs!