esignly_logo

Een esignly ondertekenen op een Android-telefoon of -tablet

image

Download de eSignly eSignature mobiele applicatie om een document te ondertekenen vanaf uw Android-telefoon of -tablet.

Tegenwoordig kun je bijna alles doen met je Android-tablet en -telefoon. Het is het centrum van alle moderne gemakken, of je nu online eten bestelt, het nieuws leest of eten bestelt. Mobiele telefoons zijn nu een handige plek om huurovereenkomsten en nieuwe huurcontracten te ondertekenen.

De eSignly eSignature-app maakt het gemakkelijk om een document te ondertekenen. Het is optioneel, maar u kunt documenten ondertekenen via de mobiele webervaring. U kunt documenten van anderen uploaden en ondertekenen, handtekeningen verzamelen en alle afspraken bijhouden. U leert hoe u eenvoudig en soepel pdf kunt ondertekenen op Android , iPhone en tablet.

We zijn vandaag productiever dan ooit tevoren. Met onze mobiele apparaten kunnen we belangrijke documenten bekijken, zakelijke beslissingen nemen en onderweg in contact blijven met andere professionals.

Het maakt niet uit of u een Android- of iOS-telefoon gebruikt, u kunt de kracht en efficiëntie van een mobiele omgeving niet negeren om verbonden en efficiënt te blijven.

Gebruikers die documenten willen ondertekenen en bevestigen met hun smartphone, vinden het cruciaal om een e-handtekening te kunnen maken.

Laten we eens kijken naar de stappen die komen kijken bij het maken van een elektronische handtekening vanaf een smartphone en vervolgens enkele tools bespreken die kunnen worden gebruikt om overal documenten te ondertekenen.

Waarom zijn elektronische handtekeningen belangrijk?

Elektronische handtekeningen zijn cruciaal omdat ze bedrijven in staat stellen contracten op afstand goed te keuren.

Elektronische handtekeningen zijn niet zoals handgeschreven handtekeningen die persoonlijk moeten worden ondertekend. Ze kunnen worden verkregen via elk elektronisch apparaat zoals een iPad, iPhone of Android-telefoon.

Deze handtekeningen zijn essentieel voor zakelijke gebruikers die op afstand werken. Oplossingen voor elektronische handtekeningen zijn beschikbaar om werknemers aan te nemen, servicecontracten toe te kennen, voorstellen te accepteren en vele andere toepassingen.

Zijn elektronische ondertekeningen wettelijk bindend?

Ja! Ja!

Deze richtlijnen stellen dat documenten ondertekend met een geldige elektronische handtekening legaal en bindend zijn voor de wet.

De term "elektronische handtekening" kan misleidend zijn omdat het er niet noodzakelijk uit hoeft te zien als een handgeschreven handtekening.

Elektronische handtekeningen versus digitale handtekeningen

Wanneer u een ondertekend document op de telefoon probeert te maken, zijn er twee soorten handtekeningen: elektronische handtekeningen en digitale handtekeningen.

Een elektronische handtekening wordt door de meeste juridische autoriteiten gedefinieerd als "geluid, symbool of proces" dat logisch is gekoppeld aan een contract en de persoon die het ondertekent. Het is mogelijk om een virtuele foto van uw handtekening te uploaden om documenten te ondertekenen.

Dit is echter riskant voor juridische documenten en contracten omdat verstoting - de mogelijkheid voor ondertekenaars om de authenticiteit van de handtekening te betwisten - dit gevaarlijk kan maken.

We raden digitale handtekeningen op belangrijke documenten aan.

PDF ondertekenen op Android: hoe kunt u eSignly gebruiken?

Android-apparaten worden niet geleverd met ingebouwde handtekeningtools. Om documenten goed te keuren en te versturen heb je een app nodig. eSignly kan worden gebruikt om snel PDF's te ondertekenen.

Een alles-in-één app voor documentbeheer, zoals eSignly, biedt echter toegang tot een reeks geavanceerde functies. Ideaal voor organisaties en particulieren die met grote volumes te maken hebben.

Gebruikers van eSignly kunnen documenten maken, ondertekenen, verzenden, volgen en volgen in fracties van de tijd die normaal gesproken nodig is.

We bieden een gratis abonnement voor de lange termijn dat u nooit hoeft te upgraden. Het beperkt niet het aantal documenten dat u ons ter ondertekening kunt sturen.

Registreer u vandaag nog om de app te downloaden. U kunt ook kiezen voor een betaald abonnement om volledige toegang te krijgen tot alle functies, waaronder een bibliotheek met vooraf geschreven sjablonen, werkruimten voor samenwerking, tientallen integraties, gedetailleerde analyses en nog veel meer.

eSignly biedt verschillende functies waarmee u documenten kunt maken, ondertekenen, verzenden en volgen via een Android-apparaat of -tablet. Veel van deze functies zijn niet beschikbaar in eSgnly of vergelijkbare apps.

Het ondersteunt veel documenttypen, niet alleen pdf's, en is daarom de favoriete tool voor veel Android-gebruikers.

 • Open de eSignly-app en selecteer het document dat u wilt ondertekenen.
 • Open de eSignly-app en tik onderaan op het groene pictogram Toevoegen.
 • Klik op Bestanden om uw document te openen.
 • Nadat uw document is geüpload naar eSignly, klikt u op het zwarte pluspictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.
 • Tik op Handtekening
 • De grootte en positie van het handtekeningvak.

Tik op het kleine potloodpictogram om een handtekening te maken. Volg de aanwijzingen.

Hoe een document ondertekenen op Android ?

Microsoft Word is een populaire tool die bedrijven gebruiken om voorstellen, offertes en andere verkoopdocumenten te maken.

Ze willen snel en eenvoudig hun handtekening zetten in Word zonder te hoeven printen, handmatig te ondertekenen of te scannen.

Dat is Microsoft gelukt en het is mogelijk om een handtekening toe te voegen aan een Word-document.

Beter nog, Word heeft veel andere functies die uw leven gemakkelijker zullen maken. U kunt bijvoorbeeld meer tekst aan uw handtekening toevoegen, zodat deze uw gedrukte adres en naam bevat.

Vanwege hun veiligheid en toegankelijkheid willen de meeste mensen elektronische handtekeningen gebruiken in plaats van digitale handtekeningen om documenten te ondertekenen. Het kost slechts een paar muisklikken om het in te stellen.

Volg deze stappen om een handtekeningafbeelding te maken en een elektronische handtekening toe te voegen aan uw Microsoft Word-documenten.

 1. Uw handtekening kan met de hand worden geschreven op een stuk blanco wit papier.
 2. Maak een foto van uw handtekening en sla deze op uw computer op in een van de volgende bestandsindelingen: .bmp, .gif, .png, .jpg.
 3. Klik op het tabblad Invoegen en selecteer Afbeeldingen om het afbeeldingsbestand in Microsoft Word te openen.
 4. Klik op de afbeelding om deze te bewerken met het tabblad Opmaak Hulpmiddelen voor afbeeldingen.
 5. Nadat u klaar bent met het bewerken van de afbeelding, klikt u aan de rechterkant en kiest u Opslaan als afbeelding.
 6. Klik op Invoegen en afbeeldingen om een elektronische handtekening aan uw document toe te voegen. Zoek het bewerkte afbeeldingsbestand en sleep het naar de juiste locatie in het document.

Waarom is overstappen op een speciale oplossing een goede zet?

De functionaliteit van Word is solide, maar het mist de verscheidenheid aan opties die andere tools bieden, vooral als je het vergelijkt met de concurrentie.

Apps van derden, zoals eSignly of andere bekende software, bieden verschillende functies die het verzenden en ontvangen van documenten kunnen vereenvoudigen.

Compatibel op verschillende apparaten

Microsoft Word biedt verschillende handtekeningfunctionaliteit voor verschillende apparaten en platformen (zoals Apple en Android)

Apps van derden zijn een goede optie als u dezelfde software op al uw apparaten wilt gebruiken.

Beveiligingslaag

Apps die speciaal zijn ontworpen om documenten te ondertekenen, bieden een extra beschermingslaag. Ze maken direct een certificaat aan wanneer een document is ondertekend. Dit bevat ook het tijdstempel en de datum en tijd van voltooiing.

Overdraagbaar naar andere indelingen

U kunt een ondertekend document in PDF-indeling verzenden in plaats van in Microsoft Word. (Niet-discriminerend, maar Word kan dit?

Hoe kan ik een document ondertekenen vanaf mijn Android-tablet of -telefoon?

Het ondertekeningsproces voor uw vraag "hoe een document op mijn telefoon te ondertekenen " kan verschillen, afhankelijk van de opties die door de afzender zijn geselecteerd. Deze stappen zullen waarschijnlijk door u worden gevolgd:

 1. Log in op uw account door de eSignly-app voor mobiel te downloaden. Heb je geen eSignly-account? Het is geen probleem. U kunt een account aanmaken door de app te downloaden.
 2. Om toegang te krijgen tot de documenten, moet u opletten, tik op "Act vereist". Klik op de blauwe knop "Ondertekenen" in de rechter benedenhoek van het document dat u wilt ondertekenen.
 3. Klik om elektronische handtekening te accepteren.
 4. Bekijk het document. Om het document te ondertekenen, klikt u op de START-knop in de rechter benedenhoek. Dit brengt je naar je eerste act.
 5. Vul alle vereiste velden in, zoals uw adres, initialen of datum.
 6. Kies de gele Sign Tag.
 7. U kunt uw handtekening tekenen of een foto maken van een reeds gemaakte handtekening.
 8. Om uw nieuwe e-handtekening te adopteren, tikt u op het blauwe vinkje in de rechterbovenhoek.
 9. Om door te gaan naar het volgende verplichte veld, klikt u op de knop "Volgende" in de rechter benedenhoek.
 10. Tik om het document te ondertekenen.
 11. Klik op VOLTOOIEN om het ondertekeningsproces te voltooien en selecteer ondertekening bevestigen.

Je bent klaar! Nadat iedereen elektronisch heeft ondertekend, wordt het document naar de volgende ondertekenaar gestuurd. Na ondertekening ontvangt u een kopie per e-mail. U kunt ook een kopie downloaden om te gebruiken voor uw administratie, deze e-mailen of opslaan in uw cloudopslag.

Elektronische handtekeningen worden door meer bedrijven over de hele wereld gebruikt om de CO2-uitstoot te verminderen, bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, de documentbeveiliging te verbeteren, het bijhouden van gegevens te vergemakkelijken en de bedrijfskosten te verlagen.

Het is mogelijk dat u de druk voor papierloze zakelijke oplossingen al voelt. Het is onmogelijk om al het papier uit uw kantoor te bannen. 2022 zou echter het juiste moment kunnen zijn om pen en papier achterwege te laten en elektronische handtekeningen te gaan gebruiken.

Vandaag gaan we dieper in op de 5 voordelen van elektronische handtekeningen.

Verhoog de beveiliging

Natte handtekeningen waren gebruikelijk in ondernemingen vóór de uitbraak van COVID-19. Natte handtekeningen kunnen gemakkelijk worden vervalst of gemanipuleerd. Elektronische handtekeningen hebben daarentegen meerdere beveiligings- en authenticatielagen.

De digitale handtekening wordt beschermd door het coderingssleutelsysteem en het uitgebreide identificatieproces. Het zorgt ervoor dat de handtekening authentiek is en dat het bestand intact blijft. Het is dus onmogelijk om de digitale handtekening te wijzigen of te vervalsen.

Elektronische handtekeningen zorgen voor authenticiteit, integriteit en onomstreden aardhandtekeninginformatie. De ondertekenaar kan niet ontkennen dat hij het document heeft ondertekend of beweren dat hij het later heeft gewijzigd. E-Sign-software biedt aanzienlijke beveiligingsverbeteringen, die ook enkele van de belangrijkste voordelen van elektronische handtekeningen zijn.

Tijd besparen

Als u op afstand een document wilt ondertekenen, doorloopt u normaal gesproken de volgende stappen: Print het document, onderteken het en stuur het naar de andere persoon. Wacht tot ze het hebben ondertekend en stuur het dan terug. Dit kan een vervelende taak zijn. U moet printers, papier en pennen aanschaffen. U draagt echter ook het risico van overmacht wanneer er sprake is van postvervoer. Wat gebeurt er als uw contract tijdens het posttransport beschadigd raakt?

Elektronische handtekeningen die juridisch bindend zijn, kunnen worden gebruikt om omslachtige procedures en risico's te elimineren. Met elektronische handtekeningen kunt u op afstand documenten of contracten ondertekenen vanaf uw smartphone, tablet of computer. De workflow wordt teruggebracht van maanden naar slechts dagen naar minuten met elektronische handtekeningen.

Kostenbesparingen

Bij het contracteren is het belangrijk om druk-, transport- en verwerkingskosten te besparen. Het kortere aanvraagproces zal de efficiëntie van personeelsleden verbeteren wanneer ondernemingen elektronische handtekeningen gebruiken om de workflow te beheren. Dit stelt werknemers in staat zich te concentreren op de belangrijkste taken en helpt waarde te creëren voor de belangrijkste bedrijfsactiviteiten van het bedrijf. Ook de administratieve lasten zullen aanzienlijk worden verlaagd.

Elektronische handtekeningen kunnen ook tijd en geld besparen bij zakelijke transacties. Elektronische handtekeningen zijn bijna net zo snel als papieren ondertekening, en transporttijd kan worden bespaard. Transacties kunnen sneller worden verplaatst als documenten niet worden afgedrukt of gescand en vervolgens per post worden verzonden. U kunt bestanden bewaren op plaatsen die indien nodig gemakkelijk toegankelijk zijn voor de juiste mensen. Het duurt maar een paar minuten om een elektronisch document naar de ontvanger te sturen.

Verhoog de efficiëntie

Elektronische handtekeningen zorgen niet alleen voor duidelijke tracking die toekomstige transacties optimaliseert, maar garanderen ook de integriteit van documenten door snel vereiste documenten te archiveren en te doorzoeken.

Is uw document online ontvangen, ondertekend of goedgekeurd door de ontvanger? Met slechts een paar muisklikken kunt u snel de status van uw document controleren. U kunt uw documenten snel vinden met behulp van productiviteitstools. U kunt ook zoeken naar documenten in elektronisch formaat, zodat u ze gemakkelijk kunt terugvinden zodra ze zijn gearchiveerd.

Nalevingsregels moeten worden nageleefd bij alle zakelijke transacties. Wanneer grensoverschrijdende contractondertekening noodzakelijk is, is de elektronische handtekening een efficiënte en snelle methode. Elektronische handtekeningen kunnen ook juridisch bindend zijn. Om rechtszaken en boetes te voorkomen, is het belangrijk dat documenten nauwkeurig en ongewijzigd zijn.

Milieu beschermen

Verspilt u waardevolle kantoorruimte door een opslagplaats voor papieren documenten? Het goede nieuws? Elektronisch ondertekende documenten nemen geen fysieke ruimte in beslag. U hoeft geen archiefkasten of stapels oud papier te bewaren.

U hoeft geen documenten af te drukken, te dupliceren of te archiveren. Alle documenten, inclusief volmachten, huurovereenkomsten en brieven, zijn digitaal beveiligd. Handtekeningen op afstand kunnen ook de reistijd verkorten. Handtekeningen op afstand kunnen op elk moment en op elke locatie worden gedaan.

Hoe kan ik een document verzenden voor elektronische ondertekening vanaf mijn Android-smartphone?

Absoluut. Gebruikers kunnen vrijwel elk document ondertekenen met de eSignly eSignature-app. Dit zijn de stappen:

 • Upload het te ondertekenen document naar de mobiele app van eSignly eSignature. Dit kan een Word-document zijn of een PDF. Kunt u de mobiele app niet installeren? Het is geen probleem. Geen probleem.
 • Voeg de e-mailadressen en namen toe van degenen die moeten ondertekenen.
 • Sleep velden naar het document, inclusief initialen, handtekeningen of telefoonnummers,
 • Klik op VERZENDEN om uw bestand via eSignly te verzenden.

Stroomlijn uw documentworkflow met eSignly

Nu moet je je antwoord hebben over "hoe een document te ondertekenen op Android ". Download de eSignly-app om documenten snel en efficiënt te ondertekenen.

eSignly is een documentbeheersysteem dat bijna alle aspecten van een documentworkflow vereenvoudigt.

U kunt de documenteditor, sjablonen, analyses en werkruimten voor samenwerking gebruiken om documenten te maken. eSignly biedt ook een gratis abonnement voor de lange termijn.

U wordt niet gedwongen om te upgraden en er zijn geen limieten voor het verzenden of ondertekenen van documenten. U kunt de betaalde abonnementen voor meer geavanceerde functies uitproberen met een gratis proefperiode.

Download de eSignly eSignature mobiele applicatie om een document te ondertekenen vanaf uw Android-telefoon of -tablet.

Tegenwoordig kun je bijna alles doen met je Android-tablet en -telefoon. Het is het centrum van alle moderne gemakken, of je nu online eten bestelt, het nieuws leest of eten bestelt. Mobiele telefoons zijn nu een handige plek om huurovereenkomsten en nieuwe huurcontracten te ondertekenen.

De eSignly eSignature-app maakt het gemakkelijk om een document te ondertekenen. Het is optioneel, maar u kunt documenten ondertekenen via de mobiele webervaring. U kunt documenten van anderen uploaden en ondertekenen, handtekeningen verzamelen en alle afspraken bijhouden. U leert hoe u eenvoudig en soepel pdf kunt ondertekenen op Android , iPhone en tablet.

We zijn vandaag productiever dan ooit tevoren. Met onze mobiele apparaten kunnen we belangrijke documenten bekijken, zakelijke beslissingen nemen en onderweg in contact blijven met andere professionals.

Het maakt niet uit of u een Android- of iOS-telefoon gebruikt, u kunt de kracht en efficiëntie van een mobiele omgeving niet negeren om verbonden en efficiënt te blijven.

Gebruikers die documenten willen ondertekenen en bevestigen met hun smartphone, vinden het cruciaal om een e-handtekening te kunnen maken.

Laten we eens kijken naar de stappen die komen kijken bij het maken van een elektronische handtekening vanaf een smartphone en vervolgens enkele tools bespreken die kunnen worden gebruikt om overal documenten te ondertekenen.

Waarom zijn elektronische handtekeningen belangrijk?

Elektronische handtekeningen zijn cruciaal omdat ze bedrijven in staat stellen contracten op afstand goed te keuren.

Elektronische handtekeningen zijn niet zoals handgeschreven handtekeningen die persoonlijk moeten worden ondertekend. Ze kunnen worden verkregen via elk elektronisch apparaat zoals een iPad, iPhone of Android-telefoon.

Deze handtekeningen zijn essentieel voor zakelijke gebruikers die op afstand werken. Oplossingen voor elektronische handtekeningen zijn beschikbaar om werknemers aan te nemen, servicecontracten toe te kennen, voorstellen te accepteren en vele andere toepassingen.

Zijn elektronische ondertekeningen wettelijk bindend?

Ja! Ja!

Deze richtlijnen stellen dat documenten ondertekend met een geldige elektronische handtekening legaal en bindend zijn voor de wet.

De term "elektronische handtekening" kan misleidend zijn omdat het er niet noodzakelijk uit hoeft te zien als een handgeschreven handtekening.

Elektronische handtekeningen versus digitale handtekeningen

Wanneer u een ondertekend document op de telefoon probeert te maken, zijn er twee soorten handtekeningen: elektronische handtekeningen en digitale handtekeningen.

Een elektronische handtekening wordt door de meeste juridische autoriteiten gedefinieerd als "geluid, symbool of proces" dat logisch is gekoppeld aan een contract en de persoon die het ondertekent. Het is mogelijk om een virtuele foto van uw handtekening te uploaden om documenten te ondertekenen.

Dit is echter riskant voor juridische documenten en contracten omdat verstoting - de mogelijkheid voor ondertekenaars om de authenticiteit van de handtekening te betwisten - dit gevaarlijk kan maken.

We raden digitale handtekeningen op belangrijke documenten aan.

PDF ondertekenen op Android: hoe kunt u eSignly gebruiken?

Android-apparaten worden niet geleverd met ingebouwde handtekeningtools. Om documenten goed te keuren en te versturen heb je een app nodig. eSignly kan worden gebruikt om snel PDF's te ondertekenen.

Een alles-in-één app voor documentbeheer, zoals eSignly, biedt echter toegang tot een reeks geavanceerde functies. Ideaal voor organisaties en particulieren die met grote volumes te maken hebben.

Gebruikers van eSignly kunnen documenten maken, ondertekenen, verzenden, volgen en volgen in fracties van de tijd die normaal gesproken nodig is.

We bieden een gratis abonnement voor de lange termijn dat u nooit hoeft te upgraden. Het beperkt niet het aantal documenten dat u ons ter ondertekening kunt sturen.

Registreer u vandaag nog om de app te downloaden. U kunt ook kiezen voor een betaald abonnement om volledige toegang te krijgen tot alle functies, waaronder een bibliotheek met vooraf geschreven sjablonen, werkruimten voor samenwerking, tientallen integraties, gedetailleerde analyses en nog veel meer.

eSignly biedt verschillende functies waarmee u documenten kunt maken, ondertekenen, verzenden en volgen via een Android-apparaat of -tablet. Veel van deze functies zijn niet beschikbaar in eSgnly of vergelijkbare apps.

Het ondersteunt veel documenttypen, niet alleen pdf's, en is daarom de favoriete tool voor veel Android-gebruikers.

 • Open de eSignly-app en selecteer het document dat u wilt ondertekenen.
 • Open de eSignly-app en tik onderaan op het groene pictogram Toevoegen.
 • Klik op Bestanden om uw document te openen.
 • Nadat uw document is geüpload naar eSignly, klikt u op het zwarte pluspictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.
 • Tik op Handtekening
 • De grootte en positie van het handtekeningvak.

Tik op het kleine potloodpictogram om een handtekening te maken. Volg de aanwijzingen.

Hoe een document ondertekenen op Android ?

Microsoft Word is een populaire tool die bedrijven gebruiken om voorstellen, offertes en andere verkoopdocumenten te maken.

Ze willen snel en eenvoudig hun handtekening zetten in Word zonder te hoeven printen, handmatig te ondertekenen of te scannen.

Dat is Microsoft gelukt en het is mogelijk om een handtekening toe te voegen aan een Word-document.

Beter nog, Word heeft veel andere functies die uw leven gemakkelijker zullen maken. U kunt bijvoorbeeld meer tekst aan uw handtekening toevoegen, zodat deze uw gedrukte adres en naam bevat.

Vanwege hun veiligheid en toegankelijkheid willen de meeste mensen elektronische handtekeningen gebruiken in plaats van digitale handtekeningen om documenten te ondertekenen. Het kost slechts een paar muisklikken om het in te stellen.

Volg deze stappen om een handtekeningafbeelding te maken en een elektronische handtekening toe te voegen aan uw Microsoft Word-documenten.

 1. Uw handtekening kan met de hand worden geschreven op een stuk blanco wit papier.
 2. Maak een foto van uw handtekening en sla deze op uw computer op in een van de volgende bestandsindelingen: .bmp, .gif, .png, .jpg.
 3. Klik op het tabblad Invoegen en selecteer Afbeeldingen om het afbeeldingsbestand in Microsoft Word te openen.
 4. Klik op de afbeelding om deze te bewerken met het tabblad Opmaak Hulpmiddelen voor afbeeldingen.
 5. Nadat u klaar bent met het bewerken van de afbeelding, klikt u aan de rechterkant en kiest u Opslaan als afbeelding.
 6. Klik op Invoegen en afbeeldingen om een elektronische handtekening aan uw document toe te voegen. Zoek het bewerkte afbeeldingsbestand en sleep het naar de juiste locatie in het document.

Waarom is overstappen op een speciale oplossing een goede zet?

De functionaliteit van Word is solide, maar het mist de verscheidenheid aan opties die andere tools bieden, vooral als je het vergelijkt met de concurrentie.

Apps van derden, zoals eSignly of andere bekende software, bieden verschillende functies die het verzenden en ontvangen van documenten kunnen vereenvoudigen.

Compatibel op verschillende apparaten

Microsoft Word biedt verschillende handtekeningfunctionaliteit voor verschillende apparaten en platformen (zoals Apple en Android)

Apps van derden zijn een goede optie als u dezelfde software op al uw apparaten wilt gebruiken.

Beveiligingslaag

Apps die speciaal zijn ontworpen om documenten te ondertekenen, bieden een extra beschermingslaag. Ze maken direct een certificaat aan wanneer een document is ondertekend. Dit bevat ook het tijdstempel en de datum en tijd van voltooiing.

Overdraagbaar naar andere indelingen

U kunt een ondertekend document in PDF-indeling verzenden in plaats van in Microsoft Word. (Niet-discriminerend, maar Word kan dit?

Hoe kan ik een document ondertekenen vanaf mijn Android-tablet of -telefoon?

Het ondertekeningsproces voor uw vraag "hoe een document op mijn telefoon te ondertekenen " kan verschillen, afhankelijk van de opties die door de afzender zijn geselecteerd. Deze stappen zullen waarschijnlijk door u worden gevolgd:

 1. Log in op uw account door de eSignly-app voor mobiel te downloaden. Heb je geen eSignly-account? Het is geen probleem. U kunt een account aanmaken door de app te downloaden.
 2. Om toegang te krijgen tot de documenten, moet u opletten, tik op "Act vereist". Klik op de blauwe knop "Ondertekenen" in de rechter benedenhoek van het document dat u wilt ondertekenen.
 3. Klik om elektronische handtekening te accepteren.
 4. Bekijk het document. Om het document te ondertekenen, klikt u op de START-knop in de rechter benedenhoek. Dit brengt je naar je eerste act.
 5. Vul alle vereiste velden in, zoals uw adres, initialen of datum.
 6. Kies de gele Sign Tag.
 7. U kunt uw handtekening tekenen of een foto maken van een reeds gemaakte handtekening.
 8. Om uw nieuwe e-handtekening te adopteren, tikt u op het blauwe vinkje in de rechterbovenhoek.
 9. Om door te gaan naar het volgende verplichte veld, klikt u op de knop "Volgende" in de rechter benedenhoek.
 10. Tik om het document te ondertekenen.
 11. Klik op VOLTOOIEN om het ondertekeningsproces te voltooien en selecteer ondertekening bevestigen.

Je bent klaar! Nadat iedereen elektronisch heeft ondertekend, wordt het document naar de volgende ondertekenaar gestuurd. Na ondertekening ontvangt u een kopie per e-mail. U kunt ook een kopie downloaden om te gebruiken voor uw administratie, deze e-mailen of opslaan in uw cloudopslag.

Elektronische handtekeningen worden door meer bedrijven over de hele wereld gebruikt om de CO2-uitstoot te verminderen, bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, de documentbeveiliging te verbeteren, het bijhouden van gegevens te vergemakkelijken en de bedrijfskosten te verlagen.

Het is mogelijk dat u de druk voor papierloze zakelijke oplossingen al voelt. Het is onmogelijk om al het papier uit uw kantoor te bannen. 2022 zou echter het juiste moment kunnen zijn om pen en papier achterwege te laten en elektronische handtekeningen te gaan gebruiken.

Vandaag gaan we dieper in op de 5 voordelen van elektronische handtekeningen.

Verhoog de beveiliging

Natte handtekeningen waren gebruikelijk in ondernemingen vóór de uitbraak van COVID-19. Natte handtekeningen kunnen gemakkelijk worden vervalst of gemanipuleerd. Elektronische handtekeningen hebben daarentegen meerdere beveiligings- en authenticatielagen.

De digitale handtekening wordt beschermd door het coderingssleutelsysteem en het uitgebreide identificatieproces. Het zorgt ervoor dat de handtekening authentiek is en dat het bestand intact blijft. Het is dus onmogelijk om de digitale handtekening te wijzigen of te vervalsen.

Elektronische handtekeningen zorgen voor authenticiteit, integriteit en onomstreden aardhandtekeninginformatie. De ondertekenaar kan niet ontkennen dat hij het document heeft ondertekend of beweren dat hij het later heeft gewijzigd. E-Sign-software biedt aanzienlijke beveiligingsverbeteringen, die ook enkele van de belangrijkste voordelen van elektronische handtekeningen zijn.

Tijd besparen

Als u op afstand een document wilt ondertekenen, doorloopt u normaal gesproken de volgende stappen: Print het document, onderteken het en stuur het naar de andere persoon. Wacht tot ze het hebben ondertekend en stuur het dan terug. Dit kan een vervelende taak zijn. U moet printers, papier en pennen aanschaffen. U draagt echter ook het risico van overmacht wanneer er sprake is van postvervoer. Wat gebeurt er als uw contract tijdens het posttransport beschadigd raakt?

Elektronische handtekeningen die juridisch bindend zijn, kunnen worden gebruikt om omslachtige procedures en risico's te elimineren. Met elektronische handtekeningen kunt u op afstand documenten of contracten ondertekenen vanaf uw smartphone, tablet of computer. De workflow wordt teruggebracht van maanden naar slechts dagen naar minuten met elektronische handtekeningen.

Kostenbesparingen

Bij het contracteren is het belangrijk om druk-, transport- en verwerkingskosten te besparen. Het kortere aanvraagproces zal de efficiëntie van personeelsleden verbeteren wanneer ondernemingen elektronische handtekeningen gebruiken om de workflow te beheren. Dit stelt werknemers in staat zich te concentreren op de belangrijkste taken en helpt waarde te creëren voor de belangrijkste bedrijfsactiviteiten van het bedrijf. Ook de administratieve lasten zullen aanzienlijk worden verlaagd.

Elektronische handtekeningen kunnen ook tijd en geld besparen bij zakelijke transacties. Elektronische handtekeningen zijn bijna net zo snel als papieren ondertekening, en transporttijd kan worden bespaard. Transacties kunnen sneller worden verplaatst als documenten niet worden afgedrukt of gescand en vervolgens per post worden verzonden. U kunt bestanden bewaren op plaatsen die indien nodig gemakkelijk toegankelijk zijn voor de juiste mensen. Het duurt maar een paar minuten om een elektronisch document naar de ontvanger te sturen.

Verhoog de efficiëntie

Elektronische handtekeningen zorgen niet alleen voor duidelijke tracking die toekomstige transacties optimaliseert, maar garanderen ook de integriteit van documenten door snel vereiste documenten te archiveren en te doorzoeken.

Is uw document online ontvangen, ondertekend of goedgekeurd door de ontvanger? Met slechts een paar muisklikken kunt u snel de status van uw document controleren. U kunt uw documenten snel vinden met behulp van productiviteitstools. U kunt ook zoeken naar documenten in elektronisch formaat, zodat u ze gemakkelijk kunt terugvinden zodra ze zijn gearchiveerd.

Nalevingsregels moeten worden nageleefd bij alle zakelijke transacties. Wanneer grensoverschrijdende contractondertekening noodzakelijk is, is de elektronische handtekening een efficiënte en snelle methode. Elektronische handtekeningen kunnen ook juridisch bindend zijn. Om rechtszaken en boetes te voorkomen, is het belangrijk dat documenten nauwkeurig en ongewijzigd zijn.

Milieu beschermen

Verspilt u waardevolle kantoorruimte door een opslagplaats voor papieren documenten? Het goede nieuws? Elektronisch ondertekende documenten nemen geen fysieke ruimte in beslag. U hoeft geen archiefkasten of stapels oud papier te bewaren.

U hoeft geen documenten af te drukken, te dupliceren of te archiveren. Alle documenten, inclusief volmachten, huurovereenkomsten en brieven, zijn digitaal beveiligd. Handtekeningen op afstand kunnen ook de reistijd verkorten. Handtekeningen op afstand kunnen op elk moment en op elke locatie worden gedaan.

Hoe kan ik een document verzenden voor elektronische ondertekening vanaf mijn Android-smartphone?

Absoluut. Gebruikers kunnen vrijwel elk document ondertekenen met de eSignly eSignature-app. Dit zijn de stappen:

 • Upload het te ondertekenen document naar de mobiele app van eSignly eSignature. Dit kan een Word-document zijn of een PDF. Kunt u de mobiele app niet installeren? Het is geen probleem. Geen probleem.
 • Voeg de e-mailadressen en namen toe van degenen die moeten ondertekenen.
 • Sleep velden naar het document, inclusief initialen, handtekeningen of telefoonnummers,
 • Klik op VERZENDEN om uw bestand via eSignly te verzenden.

Stroomlijn uw documentworkflow met eSignly

Nu moet je je antwoord hebben over "hoe een document te ondertekenen op Android ". Download de eSignly-app om documenten snel en efficiënt te ondertekenen.

eSignly is een documentbeheersysteem dat bijna alle aspecten van een documentworkflow vereenvoudigt.

U kunt de documenteditor, sjablonen, analyses en werkruimten voor samenwerking gebruiken om documenten te maken. eSignly biedt ook een gratis abonnement voor de lange termijn.

U wordt niet gedwongen om te upgraden en er zijn geen limieten voor het verzenden of ondertekenen van documenten. U kunt de betaalde abonnementen voor meer geavanceerde functies uitproberen met een gratis proefperiode.