esignly_logo

Drie redenen waarom uw bedrijf elektronische handtekeningen zou moeten gebruiken

image

Recente statistieken tonen aan dat software en apps voor elektronische handtekeningen bedrijven 55% tot 78,62% kunnen besparen op de totale operationele kosten. Overweeg elektronische handtekeningen als uw bedrijf elke dag veel papieren documenten verwerkt. Dit zal niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook de stress en tijd verminderen.

Elektronische handtekeningen, ook wel e-handtekening of e-handtekening genoemd, zijn een manier om in te stemmen met elektronische documenten.

Gemak en gebruiksgemak

De bedrijven van vandaag worden niet beperkt door hun geografische locatie. Bedrijven kunnen klanten of teamleden hebben uit verschillende staten, steden en landen. Elektronische handtekeningen zorgen voor samenwerking en communicatie tussen alle partijen die betrokken zijn bij een zakelijke transactie. Authenticatie op afstand is ook mogelijk, wat veel efficiënter is dan traditionele papieren alternatieven zoals printen, mailen en scannen.

Verhoogde beveiliging

E-handtekeningen zijn doorgaans veiliger en veiliger dan traditionele papieren documenten. Omdat ze een handtekening bevatten en informatie over de persoon die het heeft ondertekend, wanneer het is ondertekend, waar het is ondertekend, enz. Online handtekeningen zijn een sterkere, meer afdwingbare methode voor het uitvoeren van transacties dan traditionele papieren systemen.

Het bespaart tijd en energie

Het is moeilijk om zakelijke documenten en papieren te beheren. U zult ook veel papierwerk moeten bewaren voor toekomstig gebruik. Elektronische handtekeningen kunnen worden gebruikt om de noodzaak van papieropslag en papierwerk te elimineren. Dit bespaart tijd en energie bij het sorteren van grote hoeveelheden papier en documenten.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Praat met onze adviseurs!