esignly_logo

5 manieren om productiever te werken

image

Dit tijdperk vereist een goede mentaliteit om meer dingen gedaan te krijgen in minder tijd. Iemand die kan multitasken heeft de voorkeur boven iemand die zich alleen op een enkele taak concentreert. De concurrentie op de markt wordt gek en alleen degenen die beter kunnen multitasken kunnen zegevieren. Gelukkig leven we in een tijdperk waarin er meerdere persoonlijke productiviteitssoftware beschikbaar is om u te helpen tijdens multitasking.

Bedrijven proberen nieuwe productiviteitstools voor werknemers te vinden om hun werkefficiëntie te verbeteren. Een efficiënte medewerker onderscheidt de organisatie van haar concurrenten. Het heeft dus tijd nodig dat u uw werknemer dergelijke hulpmiddelen aanreikt die hun werkcapaciteiten verbeteren.

Mensen die niet op de hoogte zijn van deze innovaties, moeten zichzelf meestal tot uitputting dwingen door langer te werken. Dit is een tijdperk van digitalisering. Computers zijn een vast onderdeel geworden van onze kantoren. Elk bedrijf doet tegenwoordig de meeste zakelijke taken op computers. Mensen proberen het fenomeen van slimmer werken te volgen in plaats van harder te werken.

Om hun waarde in de markt te behouden, proberen ze nieuwe strategieën te maken om iets extra's te bieden. Dus als u achter het scherm werkt en uw productiviteit probeert te verbeteren, zullen deze 5 technieken u helpen uw multitasking-vaardigheden te verbeteren.

Laat uw bedrijf digitaliseren

Dit is een van de belangrijkste dingen waar u zich op moet concentreren als u slim probeert te werken. Verschuif het werkingsmechanisme van uw bedrijf van handmatig naar digitaal. Het is de meest efficiënte, productieve en professionele manier.

Probeer computersystemen in te bouwen in plaats van oude registermethoden te gebruiken. Installeer specifieke Windows 10-productiviteits-apps die gerelateerd zijn aan uw bedrijf, zoals MS WORD, MS-EXCEL en nog veel meer.

Door uw bedrijf te digitaliseren, wordt het niet alleen professioneler, maar verhoogt u ook de werkefficiëntie van uw medewerkers. Ze kunnen taken in minder tijd uitvoeren dan ze handmatig te beheren.

Maak een lijst van dingen die je tijd verspillen

Iedereen moet zijn sterke en zwakke punten kunnen herkennen. Als u de arbeidsproductiviteit wilt verhogen, moet u al die dingen die u vertragen, elimineren. Uw werkvermogen hangt volledig van u af.

Het is aan te raden om een lijst te maken van al die dingen die je afleiden tijdens het werk. Daarvoor moet je je realiseren welke dingen negatieve effecten op je geest hebben.

  1. Gebruik van smartphones
  2. Onnodige roddels tijdens het werk
  3. Onnodig surfen op het web.

Enz.

Dit zijn enkele van de belangrijkste dingen die je vertragen tijdens werkuren. Probeer dit allemaal na werktijd te doen. Onderteken uw document digitaal

Elk bedrijf heeft te maken met juridische bedrijfsdocumenten. Het maakt niet uit of u een deal sluit met uw klanten of een partnerschap aangaat, u heeft juridische documenten nodig. Het handmatig ondertekenen van documenten kan uw werkproductiviteit gemakkelijk beïnvloeden.

Het handmatig ondertekenen van documenten brengt veel risico's met zich mee. Eerst moet je documenten digitaal op een computer samenstellen. Dan moet je het uitprinten om het handmatig te ondertekenen. Dan moet je dat stuk papier opnieuw scannen om er een digitale kopie van te maken. Na dat alles kunt u uw document via e-mail verzenden.

Nu, met behulp van apps voor digitale handtekeningen , hoeft u alleen nog maar uw elektronische handtekening naar uw documentbestand te slepen. Voeg het dan direct toe aan je mail en stuur het naar de betrokken persoon.

Versnellen door persoonlijke productiviteitssoftware te gebruiken

Zoals we eerder hebben besproken, kan het gebruik van persoonlijke productieve apps u op de langere termijn helpen. Deze software is speciaal ontworpen om je multitasking-game te verbeteren. Het formatteren van uw document op Typing Pad kan bijvoorbeeld uren duren, maar met MS WORD kunt u dit in een mum van tijd doen.

Dit betekent dat MS WORD een Personal Productive app is. Het zal u helpen om in een mum van tijd tussen projecten te schakelen. U kunt eenvoudig weergavevoorkeuren voor elke toepassing opslaan. Het is een van de beste apps om je bureaublad te ordenen en applicaties te heropenen tot de exacte weergave, zodat je direct verder kunt werken.

Organiseer uw taken voor de volgende dag vooraf

Dit is nog een productieve manier om slim te werken. Als u uw taken voor de volgende dag vooraf organiseert, wordt het gemakkelijker voor u om ze te beheren. Je wordt vooraf voorbereid op een dagelijkse werkroutine. Zo kun je voor elke werkdag een strategie maken.

U kunt van tevoren nieuwe strategieën maken of productieve hulpmiddelen leren als u weet welke taak u de volgende dag gaat doen. Zo bent u voorbereid op elke werkstoring.

Dit zijn dus de 5 meest productieve manieren om slim te werken. U kunt uw werkmogelijkheden verbeteren en uw multitasking-snelheid verhogen.

Voor gratis schatting of Praat met onze Business Manager!