esignly_logo

Hoe u uw werkplek productiever kunt maken

image

Productiviteit is niet hetzelfde als overwerkt zijn. Wanneer de dag voorbij is, kunt u mogelijk geen specifieke taken noemen waaraan u in de loop van de dag hebt gewerkt. Je dag en werkplek vanaf het begin organiseren en plannen is de beste manier om uit deze sleur te komen. Dus, wat kunt u doen om uw output te verhogen?

Het gebruik van eSignly, software voor elektronische handtekeningen, is slechts een van de geweldige productiviteitssuggesties die we in dit stuk zullen behandelen voor een goed geordende werkplek. Als u deze gebruikt, kunt u uw activiteiten vereenvoudigen en u alleen concentreren op de taken waarmee u meer gedaan krijgt.

Tips voor het organiseren van productiviteit op de werkplek

Mobiele apps gebruiken

Apps die professionals helpen bij hun dagelijkse werk, zullen voor hen heel nuttig zijn. Volgens een groot aantal mensen hebben sollicitaties enorm geholpen om hun werk georganiseerd te houden. Het is mogelijk om uw taken bij te houden met behulp van een projectbeheertool of een cloudgebaseerde kalender. Managers kunnen ook toepassingen gebruiken om de werkschema's van hun werknemers te ontwerpen en te beheren.

Hierdoor is het nu gemakkelijk om iedereen en elke positie in het bedrijf bij te houden. Daarnaast zijn er toepassingen beschikbaar om u te helpen de uitgaven en inkomsten van uw bedrijf in de loop van de tijd in de gaten te houden.

Ga papierloos

Het kost veel tijd en moeite om al het papierwerk waar professionals voor verantwoordelijk zijn bij te houden. Het bewaren van kritieke bestanden in mappen, laden, archiefkasten en zelfs kasten vereist een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte. Het is mogelijk om het grootste deel van uw dag op kantoor door te brengen met het zoeken naar en ordenen van documenten.

Als u niet met al deze stress om wilt gaan, kunt u papierloos gaan werken. Stuur een e-mail in plaats van een papieren notitie. E-mails zijn voor uw ontvangers gemakkelijker te lezen en te beantwoorden dan gedrukte memo's.

Maak digitale contracten aan en leg deze vervolgens voor aan de benodigde partijen. eSignly kan hierbij helpen. Dit is een krachtig hulpmiddel waarmee u een wettelijk afdwingbare digitale handtekening kunt opstellen en kunt profiteren van de voordelen van papierloos werken.

Met de sjablonen van eSignly kunt u eenvoudig een digitale handtekening maken, en u kunt ze hier bekijken. U kunt een digitale handtekening maken door deze stappen te volgen:

  • Upload uw document naar de eSignly door naar de website te gaan.
  • Zoek de tool voor e-handtekeningen en klik erop om het ondertekenen van documenten te starten.
  • Maak gratis een online handtekening met eSignly
  • Uw handtekening kan een tekening, een tekstinvoer of een afbeelding zijn die u indient.
  • Wanneer u klaar bent met het maken van uw handtekening, plaatst u deze gewoon waar u deze op uw document wilt hebben.
  • Het ondertekende papier kan worden opgeslagen en gedownload.

Probeer niet te multitasken

In tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen, heeft multitasken een positief effect op je humeur. Verwacht nooit veel te bereiken door te multitasken. Je aandacht is bijvoorbeeld verdeeld terwijl je veel taken tegelijk doet. Je besteedt niet al je aandacht en energie aan al je taken. U zult niet in staat zijn om zelfs maar een enkele opdracht te volbrengen, veel alleen om ze tijdig uit te voeren.

Ten tweede kan het combineren van taken lang duren. U kunt zich op één activiteit tegelijk concentreren en deze snel afronden voordat u doorgaat naar de volgende.

Steek geen lange uren in uw e-mailinbox, maar houd het in de gaten.

Het is gemakkelijk om uw e-mailinbox te vergeten als u een drukke professional bent. Honderden e-mails, waaronder afval en spam, wachten op uw komst. Met zoveel gaande is het gemakkelijk om een essentiële e-mail over het hoofd te zien. Het is beter om uw e-mails nu af te handelen in plaats van ze uit te stellen tot later.

Controleer voordat u aan de werkdag begint uw e-mail om te zien of er cruciale berichten zijn die door de kieren van de nacht zijn geglipt. Het is ook een goed idee om het tijdens uw lunchpauze en aan het eind van de dag te controleren. Blijf op de hoogte van uw e-mail zonder tijd te verliezen door deze methode te gebruiken. U moet er ook voor zorgen dat u spam- en prullenbakberichten verwijdert. Ze kunnen je e-mail snel vullen.

Plan uw dag en week van tevoren

Werken zonder strategie is als rijden zonder kaart. De kans is groot dat je uiteindelijk je tijd en energie verspilt. Maak er een gewoonte van om voor het begin van de werkweek een weekplan te maken. Organiseer het werk van uw week, beginnend op maandag en eindigend op vrijdag. Het is niet nodig om te specifiek te gaan met uw wekelijkse schema. Dat is iets waar je mee om moet gaan als onderdeel van je dagelijkse routine.

Maak een lijst van alle taken die je deze week moet volbrengen in je weekschema. Uw wekelijkse en dagelijkse plannen moeten worden uitgesplitst in het aantal dagen dat u per week werkt. De details van de taken die je voor elke dag hebt geselecteerd, moeten worden opgenomen in je dagelijkse plan. Geef om te beginnen prioriteit aan uw projecten op basis van hun belang en bepaal bij benadering een tijdschema voor het voltooien van elk project.

E-mails en telefoontjes moeten zoveel mogelijk tegelijkertijd worden gedaan, zodat ze andere taken die u moet doen niet in de weg staan. Je doet meer en bent productiever als je je dag zorgvuldig en overzichtelijk indeelt.

Vrij nemen

Overwerk jezelf niet om een project af te werken. Om op je best te presteren en gezond te blijven, moet je voldoende uithoudingsvermogen hebben. Het nemen van kleine pauzes in de loop van een werkdag kan u helpen gefocust en energiek te blijven. Om de hele dag gehydrateerd en gevoed te blijven, is het belangrijk om gedurende de dag korte pauzes te nemen. Het geeft je nieuwe energie en maakt je meer bereid om uitdagende activiteiten op je te nemen.

Als gevolg van langdurig werken zonder pauze, zul je een burn-out krijgen en niets bereiken. Dus vul jezelf aan met een broodnodige pauze. Je hoeft geen lange vakantie te nemen om te genieten. Een pauze van vijf minuten is vaak alles wat je nodig hebt om je te concentreren en je energie en enthousiasme voor de taak te verjongen.

Stoor anderen niet met uw mobiele telefoon

Je telefoon hoeft niet elke seconde van de dag te rinkelen. Wanneer je telefoon elke 30 seconden piept, kan het vervelend zijn om alle inkomende berichten bij te houden. Houd uw telefoon buiten uw bereik en schakel deze uit, zodat u zich kunt concentreren op de taak die voor u ligt.

Zodra je een piepend geluid hoort, is je instinct om naar je telefoon te rennen. Voorkom dit door hem uit te zetten en op te bergen. Je wordt minder snel afgeleid door je telefoon als je deze methode gebruikt.

Conclusie

Hier zijn enkele van de beste efficiëntie- en organisatiestrategieën op de werkplek die u kunt gebruiken. Je zult productiever en tevredener zijn met je prestaties als je deze tips opvolgt

Voor een gratis schatting of praat met onze Business Manager!