esignly_logo

De urgentie van elektronische handtekeningen voor uw bedrijf

image

E-handtekeningen worden steeds populairder omdat ze sneller, veiliger en effectiever zijn dan traditionele ondertekeningsmethoden. E-handtekeningen zijn sneller dan traditionele methoden om documenten te ondertekenen, zoals afdrukken via e-mail of post. Dit kost echter tijd en verspilt papier. Ze moeten worden afgedrukt, opgeslagen, verspreid en verzonden. E-handtekeningen zijn gemakkelijk te gebruiken en hoeven niet te worden opgeslagen of gearchiveerd. Het is essentieel.

Het milieu beschermen

Door de huidige wereld worden steeds meer bedrijven milieuvriendelijk. Het is een goed idee om praktijken zoals een e-handtekening toe te passen. Klanten zullen eerder geneigd zijn om met je samen te werken als ze denken dat je het beste bedrijf bent. Het zal je leven ook gemakkelijker maken en je helpen om je te onderscheiden van de rest.

Gemakkelijk

Als u ooit handtekeningen moest verzamelen, weet u dat dit ingewikkeld, tijdrovend en langdurig kan zijn. Dit omvat het opslaan, afdrukken, afleveren en bijwonen van de documenten. Elektronische handtekeningen zijn snel en eenvoudig en kunnen met een klik op de knop worden voltooid. Dit maakt het zowel voor u als voor uw klant een stuk makkelijker.

Privé en veilig

Er kan veel gebeuren met bestanden en documenten. Ze kunnen worden verloren, gestolen, geopend of gecompromitteerd door hackers, en zelfs vernietigd door natuurrampen zoals branden en overstromingen. E-handtekeningen maken gebruik van online digitale codering die wordt beschermd, verzegeld en opgeslagen. U hoeft zich geen zorgen te maken over hackers, malware of apps van derden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over beveiligingsinbreuken.

Afsluiten

E-handtekening is sneller, goedkoper en biedt meer veiligheid voor uw klanten en bedrijf. U kunt efficiënter en systematischer met meer klanten werken en u heeft meer tijd om u op uw merk te concentreren en het bedrijf te laten groeien.

Vraag een gratis schatting aan of praat met onze Business Manager!