esignly_logo

Tips voor bedrijven die eSignature gebruiken in 2023

image

Ondernemers geven prioriteit aan de modernisering van hun bedrijfsvoering en workflowprocessen. Oplossingen voor elektronische handtekeningen zijn een van de belangrijkste drijfveren hiervoor. Wereldwijde ondernemingen zijn de belangrijkste motor achter de marktgroei van eSignature. De oplossing voor elektronische handtekeningen biedt veel voordelen; niet alleen digitaal ondertekenen is handiger. Deze oplossing elimineert de kosten van handmatige ondertekening, bespaart tijd en stroomlijnt workflows. Het kan ook de productiviteit verhogen.

Bedrijven stappen over op digitaal ondertekenen vanwege de enorme voordelen, lage kosten en hogere ROI. Met de snelle stijging van eSignature-transacties is de groei van de eSignature-markt duidelijk.

In de afgelopen vijf jaar vonden er in de Verenigde Staten bijna $ 754 miljoen aan transacties plaats rond de acceptatie van eSignature.

Digitale handtekeningen zijn voor veel bedrijven een game changer, zoals blijkt uit de grote acceptatie. Deze statistieken zullen nog indrukwekkender zijn:

 • Bedrijven kunnen tot 55% besparen door over te stappen op digitale handtekeningen.
 • Het kan 5 dagen duren voordat handmatig ondertekende documenten hun bestemming bereiken. Digitaal ondertekende documenten kunnen in gemiddeld 37 minuten worden ontvangen.
 • E-handtekeningen resulteren in gemiddeld 80% minder doorlooptijd en fouten.
 • Met digitaal ondertekenen kunt u $ 20 per document besparen en een gemiddelde productiviteitsverbetering van 80% realiseren.
 • Na de integratie van digitale handtekeningen zagen sommige financiële instellingen het aantal scanfouten met 92% afnemen.
 • Bedrijven kunnen het aantal verwerkingsfouten verminderen door gebruik te maken van eSignatures.

Deze statistieken zouden u moeten overtuigen om vandaag nog aan de slag te gaan met e-signing. Dit zijn enkele tips om u op weg te helpen met e-handtekeningen in 2023.

Tips om de juiste software voor elektronische handtekeningen te kiezen

U bent geïnteresseerd in het stroomlijnen van uw ondertekeningsproces en het elektronisch kunnen aanvragen en ondertekenen van handtekeningen.

Er zijn veel opties voor platforms.

Het is belangrijk om de belangrijkste functies te begrijpen die u nodig heeft bij het kiezen van een platform voor elektronische handtekeningen.

Dit zijn de 8 dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een leverancier.

Ondersteuning voor ondertekening van mobiele apparaten

Aangezien 83% van de verkoopprofessionals zegt dat mobiele apparaten hen een voordeel geven ten opzichte van hun concurrenten, vormen mobiele apparaten een integraal onderdeel van de toolkit van elke verkoper.

Platforms voor digitale handtekeningen moeten aan deze groeiende vraag voldoen en de functionaliteit bieden waarmee belanghebbenden onderweg kunnen ondertekenen, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.

Realtime analyse

Realtime gegevens zijn een geweldige manier om te zien hoe prospects en leads omgaan met uw voorstellen. Openen ze het document meerdere keren? Duurt het even voordat ze tekenen?

Deze informatie is on-demand beschikbaar, zodat u uw voorstellen kunt verbeteren en sneller deals kunt sluiten. U vindt de beste software voor e-handtekeningen met handige analyses. Zo kunt u zien welke prospects uw voorstellen openen en, hopelijk, wanneer ze zich aanmelden.

CRM-integraties

De meeste verkoopteams gebruiken CRM (klantrelatiebeheer). Het beste van CRM-platforms is hun vermogen om te integreren met andere platforms en apps om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Een betrouwbaar platform voor e-handtekeningen dat de juiste technologie gebruikt, wordt geïntegreerd met uw CRM-platform. Dit maakt het voor verkopers gemakkelijker om te controleren wat er gaande is in hun zakelijke pijplijn.

Beveiligings- en privacyregelgeving

Klanten, gebruikers en ondertekenaars van documenten moeten erop kunnen vertrouwen dat de communicatie veilig is.

Het door u gekozen platform voor elektronische handtekeningen moet voldoen aan de privacyregelgeving in alle gebieden waar u actief bent.

Zo moeten alle juridische adviesdocumenten in het VK en de EU voldoen aan de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U vindt er ook specifieke richtlijnen voor elektronische handtekeningen.

 • De elektronische handtekeningen in Global en National Commerce Acts (ESIGN en UETA in de VS).
 • De elektronische identificatie- en authenticatiediensten (eIDAS) van de EU.

Om juridisch bindende documenten te zijn die elektronisch worden ondertekend, moet het platform voor elektronische handtekeningen veilig zijn en in overeenstemming zijn met de wetten van uw staat of land.

Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest en let op specifieke details met betrekking tot authenticatie, archivering, versleuteling en andere functies.

Schaalbaarheid

Nadat u bent geslaagd op de verkoopafdeling, zullen andere afdelingen waarschijnlijk geïnteresseerd zijn. Het is mogelijk dat HR-teams geïnteresseerd zijn in elektronische handtekeningen om interne documenten te ondertekenen of om op afstand personeel te werven.

Met een oplossing voor elektronische handtekeningen die goed schaalbaar is, kunt u gemakkelijk gebruikers toevoegen of uw licentie uitbreiden naar andere teams.

Automatiseringsmogelijkheden

Het automatiseren van processen kan tijd en kosten besparen. Dit is vooral belangrijk voor verkopers die slechts 35% van hun tijd aan verkopen besteden.

Door repetitieve taken en administratie te automatiseren, kunt u tijd besparen. Software voor elektronische handtekeningen is een ander gebied waarop u tijd kunt besparen.

Sommige platforms bieden geautomatiseerde herinneringen of reacties, zodat verkoopteams zich meer kunnen concentreren op het creëren van nieuwe kansen.

Dit heeft een duidelijke zakelijke waarde.

Op basis van 100.000 documenten laten onze gegevens zien dat verkoopvertegenwoordigers in het VK die geautomatiseerde herinneringen gebruiken 24% meer slagingspercentages hebben dan degenen die dat niet doen.

Flexibele kosten

Veel oplossingen bieden gratis proefversies zodat u ze kunt vergelijken voordat u uw favoriet kiest. Ook kunt u kiezen uit verschillende abonnementsniveaus.

Het is belangrijk om de prijs te evalueren en eventuele freemium-functies te gebruiken voordat u zich aanmeldt voor een betaalde service.

Makkelijk te gebruiken

Het beste van elke oplossing is het vermogen om uw leven gemakkelijker te maken.

Een platform voor elektronische handtekeningen moet gemakkelijk zijn voor verkopers en klanten. Tijd besteden aan uitleg over het gebruik van het platform of het digitaal ondertekenen van documenten kan productiever zijn.

Wat is elektronische handtekeningsoftware voor start-ups?

Een elektronische handtekening, ook wel e-handtekening genoemd, codeert een handtekening om een elektronisch document te authenticeren. Kleine bedrijven kunnen documenten online ondertekenen met software die de beste eSignature- services wordt genoemd.

Met je smartphone, tablet of computer kun je documenten uploaden en via het e-signature systeem naar meerdere personen versturen. De ontvangers kunnen het document eenvoudig online ondertekenen. U kunt e-handtekeningen gebruiken om gemakkelijk handtekeningen te verzamelen en op te slaan. Voeg inschrijfformulieren toe aan de documenten.

Kleine bedrijven kunnen er zeker van zijn dat ze de beste eSignature-software krijgen. Dit zal hen helpen de productiviteit, beveiliging, legaliteit en naleving te maximaliseren. De software kan de handtekening verifiëren en alle gegevens beschermen met sterke codering. Softwareleveranciers kunnen veel beveiligingsfuncties bieden, waaronder auditlogboeken, authenticatie en andere opties.

Herinnert u zich bijvoorbeeld nog dat u elektronisch uw naam ondertekende terwijl u een pakket thuis ontving? Dat heet een elektronische handtekening.

Papierloos werken

Vroeger werden vertrouwelijke documenten traditioneel ondertekend. De afzender haalt dan de documenten op en laat ze per post ondertekenen of afdrukken. De documenten worden vervolgens naar de ontvangers gestuurd om hun handtekeningen terug te sturen naar de oorspronkelijke maker.

Dit heeft veel geld en tijd gekost. Er waren veel extra stappen nodig nadat de documenten waren geretourneerd.

Mensen gebruiken al jaren online handtekeningen om officiële documenten te ondertekenen. In de afgelopen 100 jaar gebruikten mensen morsecode en telegrammen. Veel bedrijven en particulieren begonnen in de jaren zeventig faxmachines te gebruiken om documenten te verzenden.

Hoewel de handtekeningen op officiële documenten op papier staan, is het verzenden en ontvangen van deze documenten volledig gebaseerd op signalen. Online handtekeningen zijn nu mogelijk dankzij technologische vooruitgang.

Er is een toenemende vraag naar snellere werkprocessen in de huidige zakelijke omgeving. Dit verbetert de efficiëntie en zorgt voor gegevensbeveiliging. Kleine bedrijven blijven elektronische handtekeningen gebruiken. Het is een geweldige manier om snel en veilig documenten te authenticeren.

Met behulp van de beste eSignature voor kleine bedrijven kunnen particulieren en bedrijven papierloos werken. Het hele proces kan online worden gedaan, zodat gebruikers geen vervelende stappen hoeven te ondernemen.

E-handtekening kan worden gebruikt om de ondertekenaar van het document te identificeren. Het is vrij gelijkaardig aan de traditionele handtekening.

Afstandswerk

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig toegang tot elektronische communicatiemiddelen. Met deze tools kan op afstand naadloos en efficiënt worden gewerkt.

Desondanks kunnen sommige bedrijfsprocessen nog steeds op kantoor worden uitgevoerd. Documenten printen, ondertekenen en vertrouwelijke informatie delen zijn slechts enkele van de vele processen die bedrijven in een kantoor kunnen uitvoeren.

Hoewel er betere manieren zijn om deze processen te beheren, moeten veel werknemers leren hoe ze dit elektronisch moeten doen. Het was een geweldig idee om alle nieuwe informatie over het delen van vertrouwelijke informatie te leren als professionals die op afstand werkten tijdens COVID-19.

Elektronische handtekeningen voor kleine bedrijven kunnen online worden verkregen via softwareprogramma's zoals eSignature. Het implementeren van eSignatures voor kleine bedrijven zorgt voor beveiliging, naleving, efficiëntie en wettelijke naleving.

Bedrijven die op tijd besloten om elektronische handtekeningen te gebruiken, hebben ook werkprocessen op afstand ondersteund. Deze tool heeft werken op afstand eenvoudig en efficiënt gemaakt.

De COVID-19-pandemie zorgde voor een nieuwe manier van werken en paraatheid voor organisaties.

Het belang van eSignature-software voor kleine bedrijven

Veel factoren zijn verantwoordelijk voor kleine bedrijven die elektronische handtekeningen gebruiken en papierloos gaan werken. Elektronische handtekeningen komen steeds vaker voor in de financiële dienstverlening, het onderwijs en verzekeringen.

Zoals geschetst in de COVID-19-tijden, hebben e-handtekeningen het werken op afstand aanzienlijk vergroot en bedrijven geholpen om uitdagingen te overwinnen.

We bespreken het belang van e-handtekeningsoftware voor kleine bedrijven en hoe dit werken op afstand kan vereenvoudigen.

Veiligheid

Elke dag moeten er veel gegevens elektronisch worden verzonden. Gegevens zijn zeer gevoelig. Kleine bedrijven moeten ervoor zorgen dat het veilig blijft. Elektronische handtekeningen maken het eenvoudig om vertrouwelijke informatie te beschermen en ervoor te zorgen dat deze de juiste persoon bereikt.

Dit blijkt uit het feit dat bedrijven efficiënt en snel deals kunnen sluiten. Er is ook geen mogelijkheid dat documenten worden gewijzigd of naar een onjuist adres worden verzonden. Gegevens worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en verwerkt indien het om vertrouwelijke documenten gaat. De documenten worden elektronisch via versleutelde e-mail naar de ontvanger verzonden. Dit zorgt ervoor dat documenten veilig zijn.

Kleine bedrijven kunnen er zeker van zijn dat ze de beste eSignature-services gebruiken. Om ervoor te zorgen dat deals snel en veilig worden gesloten, is het essentieel dat documenten alleen de beoogde ontvanger bereiken.

Software is een essentieel hulpmiddel voor het uitvoeren van belangrijke bewerkingen. Daarom passen meer bedrijven het toe. Omdat de gegevens in de cloud worden opgeslagen, is er geen stress over het kwijtraken of belemmeren van documenten.

Gestroomlijnde procedure

Organisaties moesten tijdens de pandemie hun toevlucht nemen tot werken op afstand. Veel processen moeten digitaal worden uitgevoerd, waardoor het voor kleine bedrijven nog belangrijker wordt om de beste eSignature-service te hebben. Veel mensen realiseerden zich dat elektronische handtekeningen zakelijke transacties na de pandemie gemakkelijker en efficiënter zouden kunnen maken.

Een dienst voor elektronische handtekeningen die veilig en geschikt is, kan helpen bij het opbouwen van continuïteit en het communiceren van betrouwbaarheid aan belanghebbenden. Veel kleine bedrijven beseffen de voordelen van diensten voor elektronische handtekeningen voor het opbouwen van vertrouwen. Veel bedrijven zullen een online handtekening gebruiken om in de toekomst flexibeler te zijn.

Kleine bedrijven kunnen vertrouwelijke en gevoelige informatie veilig verzenden met behulp van de beste elektronische handtekeningservices. Hiermee kunt u wijzigingen evalueren en belangrijke procedures schetsen voor het omgaan met vertrouwelijke informatie. Het is ook gemakkelijk om vertrouwen op te bouwen, omdat er geen risico bestaat dat documenten worden gewijzigd.

Verlengde geldigheid van documenten

Het document blijft na elektronische ondertekening nog lang geldig en controleerbaar. De software voor elektronische handtekeningen bevat ook een tijdstempelfunctie. Dit is een sterk en onafhankelijk bewijs van wie het document heeft ondertekend.

Kleine bedrijven kunnen software voor elektronische handtekeningen gebruiken om de datum en tijd van ondertekening van documenten vast te leggen. Deze functie is onverslaanbaar. Alle wettelijk conforme documenten, zoals officiële contracten, kunnen later voor de rechtbank worden betwist.

Organisaties kunnen bewijs hebben bij het ondertekenen van documenten dankzij de langetermijnvalidatie van eSignatures. Dit bewijst dat de inloggegevens van de ondertekenaar geldig zijn. De organisaties hebben ook de zekerheid dat de documenten niet worden gewijzigd en dat ze geldig blijven nadat de inloggegevens zijn verlopen.

Hogere snelheid

Kleine bedrijven hebben een aanzienlijk voordeel met elektronische handtekeningen. Ze zijn uiterst efficiënt. Elektronische handtekeningen zijn veel efficiënter dan papieren documenten die moeten worden afgedrukt, verzonden en gecontroleerd. Ze kunnen ook elektronisch worden ondertekend. Dit alles gebeurt elektronisch, wat de zaken versnelt.

Elektronische handtekeningen zijn een geweldige manier om de autorisatie van kleine bedrijven met veel documenten te automatiseren. De tijd die nodig is om documenten te verzenden en te ontvangen is zeer minimaal. Hierdoor is er geen vertraging in de documentverwerking.

Er kan een elektronische handtekeningservice worden geïmplementeerd, zodat u niet meer hoeft te reizen om een document persoonlijk te laten ondertekenen. Dit is iets dat veel bedrijven uit verschillende sectoren de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Ondertekening op afstand stelt bedrijven in staat om te ondertekenen vanaf hun digitale apparaten. Kleine bedrijven kunnen op afstand elektronisch ondertekenen en de sleutels in de cloud bewaren. Veilig ondertekenen is mogelijk zonder dat er hardware nodig is.

Bedrijven die in de toekomst op afstand willen werken, zullen de beste eSignature-service moeten gebruiken die beschikbaar is voor kleine bedrijven. Documentverwerking zal geen probleem zijn met deze service.

Waarom zijn elektronische handtekeningen het nieuwe normaal voor bedrijven?

Het gebruik van eSignatures was een noodzaak tijdens de pandemie. De vraag naar een eenvoudiger ondertekeningsproces is toegenomen, van contracten en aanbiedingsbrieven tot facturen en afstandsverklaringen. Het is redelijk om te zeggen dat eSignatures de manier veranderen waarop Amerikaanse bedrijven werken. Ze helpen bedrijven die zijn overgestapt op een remote/hybride operatiemodel om de continuïteit en veerkracht te behouden.

Veel bedrijven ontdekten dat eSignatures flexibele implementatieopties bood om aan specifieke zakelijke behoeften te voldoen zonder IT-personeel nodig te hebben. Bedrijven hoefden zich tijdens de wereldwijde gezondheidscrisis geen zorgen te maken over beveiliging en naleving. eSignature-oplossingen zoals eSignly zorgden voor toonaangevende naleving van beveiligingsstandaarden zoals SOC II, HIPAA A, FERPA en nog veel meer.

Hoewel de pandemie de acceptatie van elektronische handtekeningtechnologie enorm heeft doen toenemen, realiseren bedrijven zich nu dat meer functies niet noodzakelijkerwijs beter betekent. Met meer geavanceerde softwaremogelijkheden wordt verwacht dat de acceptatie van eSignatures in 2020 zal toenemen.

Tips voor bedrijven om tegen 2023 eSignature te gebruiken

Soms kan eenvoudige technologie de bedrijfsvoering van een bedrijf efficiënter maken. eSignatures zijn een geweldige manier om de efficiëntie en betrouwbaarheid te verbeteren.

Kleine bedrijven die van plan zijn om in de toekomst te groeien, kunnen eSignature-oplossingen overwegen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle wettelijke, risico- en nalevingsvereisten. Het is belangrijk om het acceptatieproces te begrijpen en uw zakelijke vereisten te identificeren om te leren hoe eSignatures uw zakelijke workflows kunnen ondersteunen.

Laten we eens kijken naar de top 10 tips waarmee u naadloos kunt overstappen van natte inkt naar eSignature.

Definieer de redenen voor het aannemen van elektronische handtekeningen

Nadat u zich heeft aangemeld voor een eSignature-oplossing, kunt u de resultaten direct zien. Het is eenvoudig om te zien hoeveel opslagruimte er beschikbaar is en de mogelijkheid om overal te werken. U moet echter uw zakelijke vereisten voor eSignature bepalen.

U kunt dit doen door u te concentreren op gebieden waar bedrijven vaak verbetering zien na de overstap naar op eSignature gebaseerde workflows. Deze omvatten beveiliging, productiviteit en prestaties. De acceptatie van eSignatures kan een positieve invloed hebben op verschillende doelen op macroniveau, afhankelijk van de workflows waarin ze zijn geïntegreerd.

Bekijk de voordelen van het gebruik van e-handtekeningen

Kleine bedrijven noemen veiligheid vaak als een van de belangrijkste voordelen van een eSignature-oplossing. Het is veel moeilijker om elektronisch een handtekening te zetten dan met pen en papier. Als u de beveiligings- en nalevingsnormen begrijpt die vereist zijn voor netwerk- en serverbeveiligingstoezicht, kunt u de juiste oplossing kiezen.

Identificeer uw zakelijke behoeften

Een bedrijf kan de functies die ervoor zorgen dat een systeem voor elektronische handtekeningen het beste werkt, reverse-engineeren door zijn strategie op macroniveau te bepalen.

 • NDA's en serviceovereenkomsten zijn belangrijk als u een business-to-business (B2B)-strategie implementeert.
 • Bij het implementeren van een Business-to-employee (B2E) is het belangrijk om de onboarding-vereisten en alle arbeidspapieren te herzien.
 • Een eSignature-workflow die is afgestemd op klantaccounts, servicevoorwaarden en applicaties is handig als u een B2C-strategie uitvoert.

Identificeer controlevereisten

Het opzetten van een voorspelbare en betrouwbare workflow is cruciaal wanneer er meerdere ondertekenaars bij een document betrokken zijn. Het documentbeheerproces verschilt afhankelijk van de gekozen oplossing. Het aantal handtekeningen en de methoden die worden gebruikt om documenten te ondertekenen, kunnen van invloed zijn op hoe een klein bedrijf omgaat met documentbeheer.

Met de beste eSignature-software kunt u mijlpalen bijhouden voor fysieke documenten waarvoor handtekeningen nodig zijn. Kleine bedrijven zien vaak de mogelijkheid om sjablonen aan te passen over het hoofd wanneer ze op zoek zijn naar de juiste oplossing.

Ken de wettelijke vereisten

Kleine bedrijven worden vaak geconfronteerd met problemen met juridische documenten wanneer ze oplossingen voor elektronische handtekeningen overwegen. Wanneer digitale handtekeningen worden besproken, is dit een veel voorkomende reactie onder teamleden.

Teamleden zullen opgelucht zijn te horen dat eSignature-leveranciers de meeste van deze problemen wereldwijd hebben aangepakt. Het is de moeite waard om meer te weten te komen over de wet- en regelgeving die van toepassing is op uw branche en land.

Dit vergroot uw vertrouwen in de eSignature-optie die u kiest en helpt u er een te identificeren die compatibel is met uw transacties en doelen.

Verzamel feedback

Het hangt allemaal af van hoe groot uw bedrijf is, maar overleg met uw beveiligings- en fraudeteams moet een topprioriteit zijn. Het is mogelijk om met uw team een blauwdruk te maken die specifieke use cases voor uw bedrijf schetst. Dit helpt je bij het ontwikkelen en implementeren van de juiste strategie als het gaat om digitaal ondertekenen.

Uw teamleden zullen blij zijn te weten dat elektronische handtekeningen sneller zijn dan papier en inkt. Ze kunnen ook eSignatures volgen en controleren met behulp van een audittrail, informatie verifiëren, gegevens bijhouden en mobiel ondertekenen.

Het kan een goed idee zijn om de voordelen van elektronische ondertekening voor uw team te benadrukken. Sommige teamleden moeten mogelijk op de hoogte zijn van de voordelen van eSignature-mogelijkheden, zoals mobiele ondertekening en realtime tracking van handtekeningen.

Workflow-automatisering

Is het beter om een eSignature-platform te kiezen dat alleen kan worden gebruikt of kan worden geïntegreerd met platforms voor workflowautomatisering? Een andere vraag die u moet overwegen, is het bereik van mogelijke use-cases. Het workflow-automatiseringsplatform kan vele gebruiksscenario's dienen, waaronder B2C, B2B en B2E. Een codeloze workflowautomatiseringsoplossing voor B2E kan grote ondernemingen helpen bij het automatiseren van de onboarding van werknemers, contractonderhandelingen en andere HR-processen.

Beveiligings- en privacyregelgeving

Een leverancier die eSignature aanbiedt, stelt uw bedrijf in staat om workflows aan te passen aan specifieke omstandigheden en vereisten, terwijl u compliant blijft. Nalevingsteams kunnen de eersten zijn die een nieuwe technologie gebruiken zodra deze is goedgekeurd.

De juiste tool voor elektronische handtekeningen voor uw bedrijf moet eenvoudig te integreren zijn als u beheersoftware gebruikt om te voldoen aan wettelijke vereisten. Elektronische handtekeningen worden gebruikt door de meest gereguleerde en complexe bedrijven, zoals de gezondheidszorg, waar naleving van HIPAA en PHI vereist is.

Stel dat u hulp nodig heeft bij het waarborgen van compliance bij het ondertekenen van digitale documenten voor uw bedrijf. In dat geval kunt u er zeker van zijn dat de juiste eSignature-oplossing beschikbaar is.

Controleer de compatibiliteit

Een van de eerste vragen wanneer het onderwerp elektronische handtekeningen ter sprake komt tijdens een zakelijke bijeenkomst, is: "Kan eSignature integreren in onze andere software?"

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een oplossing voor elektronische handtekeningen kan worden geïntegreerd met uw bestaande technologiepakket voor kleine bedrijven. Veel oplossingen voor elektronische handtekeningen maken integratie met derden mogelijk. eSignly heeft bijvoorbeeld meer dan 200 integraties met productiviteits-apps en CRM-systemen. Hierdoor onderscheidt het zich van de rest.

Een scala aan integratie-opties kan u helpen het meeste uit uw overgang naar digitaal ondertekenen te halen. Hoewel het in de meeste gevallen het beste is om de dingen eenvoudig te houden, kan het nodig zijn om de mogelijkheid te hebben om uw tool voor elektronische handtekeningen te verbinden met andere onderdelen van uw bedrijf.

Tijd en geld

U bespaart geld en uw documenten worden sneller verwerkt als u overstapt op software voor elektronische handtekeningen. Lunar Pen schat dat het verkrijgen van ondertekende documenten met eSignature in vergelijking met traditionele handtekeningsoftware tussen de 5 en 37 minuten duurt. Forrester schat dat eSignature bedrijven tot 22.000 uur per jaar kan besparen.

Een van de grootste voordelen van eSignature, afgezien van het vermogen om kosten te besparen, is dat het de time-to-inkomst versnelt en snellere doorlooptijden biedt dan handgeschreven handtekeningen. Uw bedrijf zal profiteren van de snellere eSignature-cyclustijden. Naarmate de technologie verbetert, hebben klanten en leveranciers ook een snelle en veilige manier nodig om documenten te ondertekenen.

De belangrijkste afhaalmaaltijd

Elektronische handtekeningen zijn een prachtige technologie die het voor velen gemakkelijker heeft gemaakt om hun werk te doen. eSignly nam actief deel aan dit proces. eSignly is een tool die organisaties helpt hun efficiëntie te verbeteren, de ROI te verhogen en hun processen te stroomlijnen. Het biedt een verscheidenheid aan functies en talloze voordelen. Het is tijd om te veranderen als je nog steeds de traditionele natte handtekeningen gebruikt. Neem contact op met onze experts voor meer informatie over hoe eSignly uw bedrijf kan helpen. Download eSignly vandaag nog!

Ondernemers geven prioriteit aan de modernisering van hun bedrijfsvoering en workflowprocessen. Oplossingen voor elektronische handtekeningen zijn een van de belangrijkste drijfveren hiervoor. Wereldwijde ondernemingen zijn de belangrijkste motor achter de marktgroei van eSignature. De oplossing voor elektronische handtekeningen biedt veel voordelen; niet alleen digitaal ondertekenen is handiger. Deze oplossing elimineert de kosten van handmatige ondertekening, bespaart tijd en stroomlijnt workflows. Het kan ook de productiviteit verhogen.

Bedrijven stappen over op digitaal ondertekenen vanwege de enorme voordelen, lage kosten en hogere ROI. Met de snelle stijging van eSignature-transacties is de groei van de eSignature-markt duidelijk.

In de afgelopen vijf jaar vonden er in de Verenigde Staten bijna $ 754 miljoen aan transacties plaats rond de acceptatie van eSignature.

Digitale handtekeningen zijn voor veel bedrijven een game changer, zoals blijkt uit de grote acceptatie. Deze statistieken zullen nog indrukwekkender zijn:

 • Bedrijven kunnen tot 55% besparen door over te stappen op digitale handtekeningen.
 • Het kan 5 dagen duren voordat handmatig ondertekende documenten hun bestemming bereiken. Digitaal ondertekende documenten kunnen in gemiddeld 37 minuten worden ontvangen.
 • E-handtekeningen resulteren in gemiddeld 80% minder doorlooptijd en fouten.
 • Met digitaal ondertekenen kunt u $ 20 per document besparen en een gemiddelde productiviteitsverbetering van 80% realiseren.
 • Na de integratie van digitale handtekeningen zagen sommige financiële instellingen het aantal scanfouten met 92% afnemen.
 • Bedrijven kunnen het aantal verwerkingsfouten verminderen door gebruik te maken van eSignatures.

Deze statistieken zouden u moeten overtuigen om vandaag nog aan de slag te gaan met e-signing. Dit zijn enkele tips om u op weg te helpen met e-handtekeningen in 2023.

Tips om de juiste software voor elektronische handtekeningen te kiezen

U bent geïnteresseerd in het stroomlijnen van uw ondertekeningsproces en het elektronisch kunnen aanvragen en ondertekenen van handtekeningen.

Er zijn veel opties voor platforms.

Het is belangrijk om de belangrijkste functies te begrijpen die u nodig heeft bij het kiezen van een platform voor elektronische handtekeningen.

Dit zijn de 8 dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een leverancier.

Ondersteuning voor ondertekening van mobiele apparaten

Aangezien 83% van de verkoopprofessionals zegt dat mobiele apparaten hen een voordeel geven ten opzichte van hun concurrenten, vormen mobiele apparaten een integraal onderdeel van de toolkit van elke verkoper.

Platforms voor digitale handtekeningen moeten aan deze groeiende vraag voldoen en de functionaliteit bieden waarmee belanghebbenden onderweg kunnen ondertekenen, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.

Realtime analyse

Realtime gegevens zijn een geweldige manier om te zien hoe prospects en leads omgaan met uw voorstellen. Openen ze het document meerdere keren? Duurt het even voordat ze tekenen?

Deze informatie is on-demand beschikbaar, zodat u uw voorstellen kunt verbeteren en sneller deals kunt sluiten. U vindt de beste software voor e-handtekeningen met handige analyses. Zo kunt u zien welke prospects uw voorstellen openen en, hopelijk, wanneer ze zich aanmelden.

CRM-integraties

De meeste verkoopteams gebruiken CRM (klantrelatiebeheer). Het beste van CRM-platforms is hun vermogen om te integreren met andere platforms en apps om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Een betrouwbaar platform voor e-handtekeningen dat de juiste technologie gebruikt, wordt geïntegreerd met uw CRM-platform. Dit maakt het voor verkopers gemakkelijker om te controleren wat er gaande is in hun zakelijke pijplijn.

Beveiligings- en privacyregelgeving

Klanten, gebruikers en ondertekenaars van documenten moeten erop kunnen vertrouwen dat de communicatie veilig is.

Het door u gekozen platform voor elektronische handtekeningen moet voldoen aan de privacyregelgeving in alle gebieden waar u actief bent.

Zo moeten alle juridische adviesdocumenten in het VK en de EU voldoen aan de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U vindt er ook specifieke richtlijnen voor elektronische handtekeningen.

 • De elektronische handtekeningen in Global en National Commerce Acts (ESIGN en UETA in de VS).
 • De elektronische identificatie- en authenticatiediensten (eIDAS) van de EU.

Om juridisch bindende documenten te zijn die elektronisch worden ondertekend, moet het platform voor elektronische handtekeningen veilig zijn en in overeenstemming zijn met de wetten van uw staat of land.

Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest en let op specifieke details met betrekking tot authenticatie, archivering, versleuteling en andere functies.

Schaalbaarheid

Nadat u bent geslaagd op de verkoopafdeling, zullen andere afdelingen waarschijnlijk geïnteresseerd zijn. Het is mogelijk dat HR-teams geïnteresseerd zijn in elektronische handtekeningen om interne documenten te ondertekenen of om op afstand personeel te werven.

Met een oplossing voor elektronische handtekeningen die goed schaalbaar is, kunt u gemakkelijk gebruikers toevoegen of uw licentie uitbreiden naar andere teams.

Automatiseringsmogelijkheden

Het automatiseren van processen kan tijd en kosten besparen. Dit is vooral belangrijk voor verkopers die slechts 35% van hun tijd aan verkopen besteden.

Door repetitieve taken en administratie te automatiseren, kunt u tijd besparen. Software voor elektronische handtekeningen is een ander gebied waarop u tijd kunt besparen.

Sommige platforms bieden geautomatiseerde herinneringen of reacties, zodat verkoopteams zich meer kunnen concentreren op het creëren van nieuwe kansen.

Dit heeft een duidelijke zakelijke waarde.

Op basis van 100.000 documenten laten onze gegevens zien dat verkoopvertegenwoordigers in het VK die geautomatiseerde herinneringen gebruiken 24% meer slagingspercentages hebben dan degenen die dat niet doen.

Flexibele kosten

Veel oplossingen bieden gratis proefversies zodat u ze kunt vergelijken voordat u uw favoriet kiest. Ook kunt u kiezen uit verschillende abonnementsniveaus.

Het is belangrijk om de prijs te evalueren en eventuele freemium-functies te gebruiken voordat u zich aanmeldt voor een betaalde service.

Makkelijk te gebruiken

Het beste van elke oplossing is het vermogen om uw leven gemakkelijker te maken.

Een platform voor elektronische handtekeningen moet gemakkelijk zijn voor verkopers en klanten. Tijd besteden aan uitleg over het gebruik van het platform of het digitaal ondertekenen van documenten kan productiever zijn.

Wat is elektronische handtekeningsoftware voor start-ups?

Een elektronische handtekening, ook wel e-handtekening genoemd, codeert een handtekening om een elektronisch document te authenticeren. Kleine bedrijven kunnen documenten online ondertekenen met software die de beste eSignature- services wordt genoemd.

Met je smartphone, tablet of computer kun je documenten uploaden en via het e-signature systeem naar meerdere personen versturen. De ontvangers kunnen het document eenvoudig online ondertekenen. U kunt e-handtekeningen gebruiken om gemakkelijk handtekeningen te verzamelen en op te slaan. Voeg inschrijfformulieren toe aan de documenten.

Kleine bedrijven kunnen er zeker van zijn dat ze de beste eSignature-software krijgen. Dit zal hen helpen de productiviteit, beveiliging, legaliteit en naleving te maximaliseren. De software kan de handtekening verifiëren en alle gegevens beschermen met sterke codering. Softwareleveranciers kunnen veel beveiligingsfuncties bieden, waaronder auditlogboeken, authenticatie en andere opties.

Herinnert u zich bijvoorbeeld nog dat u elektronisch uw naam ondertekende terwijl u een pakket thuis ontving? Dat heet een elektronische handtekening.

Papierloos werken

Vroeger werden vertrouwelijke documenten traditioneel ondertekend. De afzender haalt dan de documenten op en laat ze per post ondertekenen of afdrukken. De documenten worden vervolgens naar de ontvangers gestuurd om hun handtekeningen terug te sturen naar de oorspronkelijke maker.

Dit heeft veel geld en tijd gekost. Er waren veel extra stappen nodig nadat de documenten waren geretourneerd.

Mensen gebruiken al jaren online handtekeningen om officiële documenten te ondertekenen. In de afgelopen 100 jaar gebruikten mensen morsecode en telegrammen. Veel bedrijven en particulieren begonnen in de jaren zeventig faxmachines te gebruiken om documenten te verzenden.

Hoewel de handtekeningen op officiële documenten op papier staan, is het verzenden en ontvangen van deze documenten volledig gebaseerd op signalen. Online handtekeningen zijn nu mogelijk dankzij technologische vooruitgang.

Er is een toenemende vraag naar snellere werkprocessen in de huidige zakelijke omgeving. Dit verbetert de efficiëntie en zorgt voor gegevensbeveiliging. Kleine bedrijven blijven elektronische handtekeningen gebruiken. Het is een geweldige manier om snel en veilig documenten te authenticeren.

Met behulp van de beste eSignature voor kleine bedrijven kunnen particulieren en bedrijven papierloos werken. Het hele proces kan online worden gedaan, zodat gebruikers geen vervelende stappen hoeven te ondernemen.

E-handtekening kan worden gebruikt om de ondertekenaar van het document te identificeren. Het is vrij gelijkaardig aan de traditionele handtekening.

Afstandswerk

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig toegang tot elektronische communicatiemiddelen. Met deze tools kan op afstand naadloos en efficiënt worden gewerkt.

Desondanks kunnen sommige bedrijfsprocessen nog steeds op kantoor worden gedaan. Documenten printen, ondertekenen en vertrouwelijke informatie delen zijn slechts enkele van de vele processen die bedrijven in een kantoor kunnen uitvoeren.

Hoewel er betere manieren zijn om deze processen te beheren, moeten veel werknemers leren hoe ze dit elektronisch moeten doen. Het was een geweldig idee om alle nieuwe informatie over het delen van vertrouwelijke informatie te leren als professionals die op afstand werkten tijdens COVID-19.

Elektronische handtekeningen voor kleine bedrijven kunnen online worden verkregen via softwareprogramma's zoals eSignature. Het implementeren van eSignatures voor kleine bedrijven zorgt voor beveiliging, naleving, efficiëntie en wettelijke naleving.

Bedrijven die op tijd besloten om elektronische handtekeningen te gebruiken, hebben ook werkprocessen op afstand ondersteund. Deze tool heeft werken op afstand eenvoudig en efficiënt gemaakt.

De COVID-19-pandemie zorgde voor een nieuwe manier van werken en paraatheid voor organisaties.

Het belang van eSignature-software voor kleine bedrijven

Veel factoren zijn verantwoordelijk voor kleine bedrijven die elektronische handtekeningen gebruiken en papierloos gaan werken. Elektronische handtekeningen komen steeds vaker voor in de financiële dienstverlening, het onderwijs en verzekeringen.

Zoals geschetst in de COVID-19-tijden, hebben e-handtekeningen het werken op afstand aanzienlijk vergroot en bedrijven geholpen om uitdagingen te overwinnen.

We bespreken het belang van e-handtekeningsoftware voor kleine bedrijven en hoe dit werken op afstand kan vereenvoudigen.

Veiligheid

Elke dag moeten er veel gegevens elektronisch worden verzonden. Gegevens zijn zeer gevoelig. Kleine bedrijven moeten ervoor zorgen dat het veilig blijft. Elektronische handtekeningen maken het eenvoudig om vertrouwelijke informatie te beschermen en ervoor te zorgen dat deze de juiste persoon bereikt.

Dit blijkt uit het feit dat bedrijven efficiënt en snel deals kunnen sluiten. Er is ook geen mogelijkheid dat documenten worden gewijzigd of naar een onjuist adres worden verzonden. Gegevens worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en verwerkt indien het om vertrouwelijke documenten gaat. De documenten worden elektronisch via versleutelde e-mail naar de ontvanger verzonden. Dit zorgt ervoor dat documenten veilig zijn.

Kleine bedrijven kunnen er zeker van zijn dat ze de beste eSignature-services gebruiken. Om ervoor te zorgen dat deals snel en veilig worden gesloten, is het essentieel dat documenten alleen de beoogde ontvanger bereiken.

Software is een essentieel hulpmiddel voor het uitvoeren van belangrijke bewerkingen. Daarom passen meer bedrijven het toe. Omdat de gegevens in de cloud worden opgeslagen, is er geen stress over het kwijtraken of belemmeren van documenten.

Gestroomlijnde procedure

Organisaties moesten tijdens de pandemie hun toevlucht nemen tot werken op afstand. Veel processen moeten digitaal worden uitgevoerd, waardoor het voor kleine bedrijven nog belangrijker wordt om de beste eSignature-service te hebben. Veel mensen realiseerden zich dat elektronische handtekeningen zakelijke transacties na de pandemie gemakkelijker en efficiënter zouden kunnen maken.

Een dienst voor elektronische handtekeningen die veilig en geschikt is, kan helpen bij het opbouwen van continuïteit en het communiceren van betrouwbaarheid aan belanghebbenden. Veel kleine bedrijven beseffen de voordelen van diensten voor elektronische handtekeningen voor het opbouwen van vertrouwen. Veel bedrijven zullen een online handtekening gebruiken om in de toekomst flexibeler te zijn.

Kleine bedrijven kunnen vertrouwelijke en gevoelige informatie veilig verzenden met behulp van de beste elektronische handtekeningservices. Hiermee kunt u wijzigingen evalueren en belangrijke procedures schetsen voor het omgaan met vertrouwelijke informatie. Het is ook gemakkelijk om vertrouwen op te bouwen, omdat er geen risico bestaat dat documenten worden gewijzigd.

Verlengde geldigheid van documenten

Het document blijft na elektronische ondertekening nog lang geldig en controleerbaar. De software voor elektronische handtekeningen bevat ook een tijdstempelfunctie. Dit is een sterk en onafhankelijk bewijs van wie het document heeft ondertekend.

Kleine bedrijven kunnen software voor elektronische handtekeningen gebruiken om de datum en tijd van ondertekening van documenten vast te leggen. Deze functie is onverslaanbaar. Alle wettelijk conforme documenten, zoals officiële contracten, kunnen later voor de rechtbank worden betwist.

Organisaties kunnen bewijs hebben bij het ondertekenen van documenten dankzij de langetermijnvalidatie van eSignatures. Dit bewijst dat de inloggegevens van de ondertekenaar geldig zijn. De organisaties hebben ook de zekerheid dat de documenten niet worden gewijzigd en dat ze geldig blijven nadat de inloggegevens zijn verlopen.

Hogere snelheid

Kleine bedrijven hebben een aanzienlijk voordeel met elektronische handtekeningen. Ze zijn uiterst efficiënt. Elektronische handtekeningen zijn veel efficiënter dan papieren documenten die moeten worden afgedrukt, verzonden en gecontroleerd. Ze kunnen ook elektronisch worden ondertekend. Dit alles gebeurt elektronisch, wat de zaken versnelt.

Elektronische handtekeningen zijn een geweldige manier om de autorisatie van kleine bedrijven met veel documenten te automatiseren. De tijd die nodig is om documenten te verzenden en te ontvangen is zeer minimaal. Hierdoor is er geen vertraging in de documentverwerking.

Er kan een elektronische handtekeningservice worden geïmplementeerd, zodat u niet meer hoeft te reizen om een document persoonlijk te laten ondertekenen. Dit is iets dat veel bedrijven uit verschillende sectoren de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Ondertekening op afstand stelt bedrijven in staat om te ondertekenen vanaf hun digitale apparaten. Kleine bedrijven kunnen op afstand elektronisch ondertekenen en de sleutels in de cloud bewaren. Veilig ondertekenen is mogelijk zonder dat er hardware nodig is.

Bedrijven die in de toekomst op afstand willen werken, zullen de beste eSignature-service moeten gebruiken die beschikbaar is voor kleine bedrijven. Documentverwerking zal geen probleem zijn met deze service.

Waarom zijn elektronische handtekeningen het nieuwe normaal voor bedrijven?

Het gebruik van eSignatures was een noodzaak tijdens de pandemie. De vraag naar een eenvoudiger ondertekeningsproces is toegenomen, van contracten en aanbiedingsbrieven tot facturen en afstandsverklaringen. Het is redelijk om te zeggen dat eSignatures de manier veranderen waarop Amerikaanse bedrijven werken. Ze helpen bedrijven die zijn overgestapt op een remote/hybride operatiemodel om de continuïteit en veerkracht te behouden.

Veel bedrijven ontdekten dat eSignatures flexibele implementatieopties bood om aan specifieke zakelijke behoeften te voldoen zonder IT-personeel nodig te hebben. Bedrijven hoefden zich tijdens de wereldwijde gezondheidscrisis geen zorgen te maken over beveiliging en naleving. eSignature-oplossingen zoals eSignly zorgden voor toonaangevende naleving van beveiligingsstandaarden zoals SOC II, HIPAA A, FERPA en nog veel meer.

Hoewel de pandemie de acceptatie van elektronische handtekeningtechnologie enorm heeft doen toenemen, realiseren bedrijven zich nu dat meer functies niet noodzakelijkerwijs beter betekent. Met meer geavanceerde softwaremogelijkheden wordt verwacht dat de acceptatie van eSignatures in 2020 zal toenemen.

Tips voor bedrijven om tegen 2023 eSignature te gebruiken

Soms kan eenvoudige technologie de bedrijfsvoering van een bedrijf efficiënter maken. eSignatures zijn een geweldige manier om de efficiëntie en betrouwbaarheid te verbeteren.

Kleine bedrijven die van plan zijn om in de toekomst te groeien, kunnen eSignature-oplossingen overwegen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle wettelijke, risico- en nalevingsvereisten. Het is belangrijk om het acceptatieproces te begrijpen en uw zakelijke vereisten te identificeren om te leren hoe eSignatures uw zakelijke workflows kunnen ondersteunen.

Laten we eens kijken naar de top 10 tips waarmee u naadloos kunt overstappen van natte inkt naar eSignature.

Definieer de redenen voor het aannemen van elektronische handtekeningen

Nadat u zich heeft aangemeld voor een eSignature-oplossing, kunt u de resultaten direct zien. Het is eenvoudig om te zien hoeveel opslagruimte er beschikbaar is en de mogelijkheid om overal te werken. U moet echter uw zakelijke vereisten voor eSignature bepalen.

U kunt dit doen door u te concentreren op gebieden waar bedrijven vaak verbetering zien na de overstap naar op eSignature gebaseerde workflows. Deze omvatten beveiliging, productiviteit en prestaties. De acceptatie van eSignatures kan een positieve invloed hebben op verschillende doelen op macroniveau, afhankelijk van de workflows waarin ze zijn geïntegreerd.

Bekijk de voordelen van het gebruik van e-handtekeningen

Kleine bedrijven noemen veiligheid vaak als een van de belangrijkste voordelen van een eSignature-oplossing. Het is veel moeilijker om elektronisch een handtekening te zetten dan met pen en papier. Als u de beveiligings- en nalevingsnormen begrijpt die vereist zijn voor netwerk- en serverbeveiligingstoezicht, kunt u de juiste oplossing kiezen.

Identificeer uw zakelijke behoeften

Een bedrijf kan de functies die ervoor zorgen dat een systeem voor elektronische handtekeningen het beste werkt, reverse-engineeren door zijn strategie op macroniveau te bepalen.

 • NDA's en serviceovereenkomsten zijn belangrijk als u een business-to-business (B2B)-strategie implementeert.
 • Bij het implementeren van een Business-to-employee (B2E) is het belangrijk om de onboarding-vereisten en alle arbeidspapieren te herzien.
 • Een eSignature-workflow die is afgestemd op klantaccounts, servicevoorwaarden en applicaties is handig als u een B2C-strategie uitvoert.

Identificeer controlevereisten

Het opzetten van een voorspelbare en betrouwbare workflow is cruciaal wanneer er meerdere ondertekenaars bij een document betrokken zijn. Het documentbeheerproces verschilt afhankelijk van de gekozen oplossing. Het aantal handtekeningen en de methoden die worden gebruikt om documenten te ondertekenen, kunnen van invloed zijn op hoe een klein bedrijf omgaat met documentbeheer.

Met de beste eSignature-software kunt u mijlpalen bijhouden voor fysieke documenten waarvoor handtekeningen nodig zijn. Kleine bedrijven zien vaak de mogelijkheid om sjablonen aan te passen over het hoofd wanneer ze op zoek zijn naar de juiste oplossing.

Ken de wettelijke vereisten

Kleine bedrijven worden vaak geconfronteerd met problemen met juridische documenten wanneer ze oplossingen voor elektronische handtekeningen overwegen. Wanneer digitale handtekeningen worden besproken, is dit een veel voorkomende reactie onder teamleden.

Teamleden zullen opgelucht zijn te horen dat eSignature-leveranciers de meeste van deze problemen wereldwijd hebben aangepakt. Het is de moeite waard om meer te weten te komen over de wet- en regelgeving die van toepassing is op uw branche en land.

Dit vergroot uw vertrouwen in de eSignature-optie die u kiest en helpt u er een te identificeren die compatibel is met uw transacties en doelen.

Verzamel feedback

Het hangt allemaal af van hoe groot uw bedrijf is, maar overleg met uw beveiligings- en fraudeteams moet een topprioriteit zijn. Het is mogelijk om met uw team een blauwdruk te maken die specifieke use cases voor uw bedrijf schetst. Dit helpt je bij het ontwikkelen en implementeren van de juiste strategie als het gaat om digitaal ondertekenen.

Uw teamleden zullen blij zijn te weten dat elektronische handtekeningen sneller zijn dan papier en inkt. Ze kunnen ook eSignatures volgen en controleren met behulp van een audittrail, informatie verifiëren, gegevens bijhouden en mobiel ondertekenen.

Het kan een goed idee zijn om de voordelen van elektronische ondertekening voor uw team te benadrukken. Sommige teamleden moeten mogelijk op de hoogte zijn van de voordelen van eSignature-mogelijkheden, zoals mobiele ondertekening en realtime tracking van handtekeningen.

Workflow-automatisering

Is het beter om een eSignature-platform te kiezen dat alleen kan worden gebruikt of kan worden geïntegreerd met platforms voor workflowautomatisering? Een andere vraag die u moet overwegen, is het bereik van mogelijke use-cases. Het workflow-automatiseringsplatform kan vele gebruiksscenario's dienen, waaronder B2C, B2B en B2E. Een codeloze workflowautomatiseringsoplossing voor B2E kan grote ondernemingen helpen bij het automatiseren van de onboarding van werknemers, contractonderhandelingen en andere HR-processen.

Beveiligings- en privacyregelgeving

Een leverancier die eSignature aanbiedt, stelt uw bedrijf in staat om workflows aan te passen aan specifieke omstandigheden en vereisten, terwijl u compliant blijft. Nalevingsteams kunnen de eersten zijn die een nieuwe technologie gebruiken zodra deze is goedgekeurd.

De juiste tool voor elektronische handtekeningen voor uw bedrijf moet eenvoudig te integreren zijn als u beheersoftware gebruikt om te voldoen aan wettelijke vereisten. Elektronische handtekeningen worden gebruikt door de meest gereguleerde en complexe bedrijven, zoals de gezondheidszorg, waar naleving van HIPAA en PHI vereist is.

Stel dat u hulp nodig heeft bij het waarborgen van compliance bij het ondertekenen van digitale documenten voor uw bedrijf. In dat geval kunt u er zeker van zijn dat de juiste eSignature-oplossing beschikbaar is.

Controleer de compatibiliteit

Een van de eerste vragen wanneer het onderwerp elektronische handtekeningen ter sprake komt tijdens een zakelijke bijeenkomst, is: "Kan eSignature integreren in onze andere software?"

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een oplossing voor elektronische handtekeningen kan worden geïntegreerd met uw bestaande technologiepakket voor kleine bedrijven. Veel oplossingen voor elektronische handtekeningen maken integratie met derden mogelijk. eSignly heeft bijvoorbeeld meer dan 200 integraties met productiviteits-apps en CRM-systemen. Hierdoor onderscheidt het zich van de rest.

Een scala aan integratie-opties kan u helpen het meeste uit uw overgang naar digitaal ondertekenen te halen. Hoewel het in de meeste gevallen het beste is om de dingen eenvoudig te houden, kan het nodig zijn om de mogelijkheid te hebben om uw tool voor elektronische handtekeningen te verbinden met andere onderdelen van uw bedrijf.

Tijd en geld

U bespaart geld en uw documenten worden sneller verwerkt als u overstapt op software voor elektronische handtekeningen. Lunar Pen schat dat het verkrijgen van ondertekende documenten met eSignature in vergelijking met traditionele handtekeningsoftware tussen de 5 en 37 minuten duurt. Forrester schat dat eSignature bedrijven tot 22.000 uur per jaar kan besparen.

Een van de grootste voordelen van eSignature, afgezien van het vermogen om kosten te besparen, is dat het de time-to-inkomst versnelt en snellere doorlooptijden biedt dan handgeschreven handtekeningen. Uw bedrijf zal profiteren van de snellere eSignature-cyclustijden. Naarmate de technologie verbetert, hebben klanten en leveranciers ook een snelle en veilige manier nodig om documenten te ondertekenen.

De belangrijkste afhaalmaaltijd

Elektronische handtekeningen zijn een prachtige technologie die het voor velen gemakkelijker heeft gemaakt om hun werk te doen. eSignly nam actief deel aan dit proces. eSignly is een tool die organisaties helpt hun efficiëntie te verbeteren, de ROI te verhogen en hun processen te stroomlijnen. Het biedt een verscheidenheid aan functies en talloze voordelen. Het is tijd om te veranderen als je nog steeds de traditionele natte handtekeningen gebruikt. Neem contact op met onze experts voor meer informatie over hoe eSignly uw bedrijf kan helpen. Download eSignly vandaag nog!