esignly_logo

Ontgrendel uw persoonlijke goedkeuring met een certificaat voor digitale handtekening

image

Digitale handtekeningcertificaat is een certificaat of identiteitsbewijs voor een persoon in digitale vorm. Deze certificaten dienen als identiteitsbewijs voor een persoon, zoals een paspoort of een rijbewijs, en worden gebruikt om documenten te ondertekenen voor alle transacties via internet. DSC's kunnen worden gebruikt voor het verzenden en ontvangen van gecodeerde e-mails die vertrouwelijke informatie bevatten en ook voor online deals. Digitale handtekeningcertificaten hebben verschillende klassen volgens de beveiligingsfuncties die ze bieden.

DSC helpt een persoon door zijn persoonlijke informatie ongeldig te maken voor persoonlijke doeleinden en door online zaken te doen. Hoe helpen ze individuen?

Documenten zijn altijd geattesteerd- Wanneer de documenten digitaal zijn ondertekend, is het gemakkelijk om te vertrouwen dat een persoon dergelijke documenten aanbiedt voor persoonlijk gebruik of tijdens zakelijke transacties via het internet. Zowel de wederpartij als de persoon hoeft zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de documenten.

Kosteneffectief en tijdbesparend – DSC's besparen veel papierwerk dankzij hun elektronische formaat. Het is dus kosteneffectief omdat geld dat aan papier wordt uitgegeven, wordt bespaard. Normale transacties brengen veel papierwerk met zich mee en juridische formaliteiten zoals het ondertekenen van de documenten en het verzenden ervan kost veel tijd. Maar aangezien de documenten hier allemaal digitaal zijn opgeslagen, hoeven ze alleen maar te worden ondertekend en over het net te worden verzonden.

Gegevens zijn intact en veilig - DSC's kunnen nooit worden gewijzigd, omdat gegevens in een gecodeerd formaat zijn en al worden gecontroleerd door de bestuursautoriteiten. Zo kunnen zaken op een betrouwbare manier worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Praat met onze adviseurs!