esignly_logo

Digitale handtekeningen gebruiken om groen te worden

image

Elk jaar produceert de wereld 300.000.000 ton papier. Daarvan belandt 45% bij het afval. De toekomst hoeft niet gevuld te zijn met enorme stapels papierafval en stortplaatsen. We zouden in plaats daarvan een toekomst moeten zien die groener en efficiënter is met minder papierverbruik. Het antwoord op uw vraag is digitalisering. Veel landen over de hele wereld zijn begonnen met het verlaten van op papier gebaseerde workflows en processen terwijl ze de overstap maken naar digitale tegenhangers.

Wat zijn de gevolgen van digitalisering?

Hoewel het misschien niet het laatste moment lijkt, zouden we er in werkelijkheid heel dichtbij zijn als ons huidige papierverbruik blijft bestaan. In de VS worden meer dan 68 miljoen bomen gebruikt om papier te maken. De gemiddelde Amerikaan, Japanner en Europeaan gebruiken jaarlijks 250-300 kg papier. De gemiddelde kantoormedewerker gebruikt ongeveer 10.000 vellen papier per jaar. Dit zijn statistieken waarvan we niet willen dat ze in de toekomst worden voortgezet.

Wat maakt papierloos werken nuttig?

U bespaart niet alleen geld op papier en kantoorbenodigdheden, maar ook op de infrastructurele kosten van uw bedrijf. U kunt uw documentopslag online verplaatsen en de noodzaak elimineren om documenten handmatig op te slaan, te bewaren en te zoeken. We kunnen elk jaar 1,4 biljoen pond besparen door onze documentopslag online te verplaatsen. Dit komt ongeveer overeen met 728.000 bomen. Bedrijven kunnen papierloos werken met systemen zoals elektronische handtekeningen of cloudgebaseerde documentbeheerplatforms. Dit is een grote stap in de goede richting.

Hoe ga je papierloos?

Het idee om documenten af te drukken om ze te ondertekenen verdwijnt snel. Met de snelle groei van digitalisering is het waarschijnlijk dat het online ondertekenen en opslaan van documenten de norm wordt. Digitale handtekeningen zullen de tijd en moeite die nodig is voor het afdrukken, scannen en verzenden van documenten drastisch verminderen. Dit zal bedrijven helpen om papierloos te worden. Op deze manier helpen oplossingen voor digitale handtekeningen de weg vrij te maken voor een groenere en papierlozere toekomst.

Nu is het tijd om verder te bouwen op het fundament van de papierloze missie. Laten we beginnen met eSignly . Dit platform voor digitale handtekeningen gaat verder dan legaliteit, bruikbaarheid of functionaliteit. Het is gemakkelijk te gebruiken en nog eenvoudiger om te registreren. Dit is de beste tijd om papierloos te gaan voor een helderdere, groenere toekomst. Ga digitaal met eSignly

Vraag een gratis schatting aan of praat met onze Business Manager!