esignly_logo

Wat is de elektronische handtekening-API van eSignly voor het ondertekenen van documenten?

image

Esignly biedt u hoogwaardige elektronische handtekeningen die u kunnen helpen bij het stroomlijnen van al uw bedrijfsprocessen. Met ons, aan uw zijde, hoeft u niet zo nu en dan veel papieren documenten te ondertekenen. Omdat we ons realiseren dat papieren documenten, juridische documenten, contracten, etc. veel tijd en geld kosten.

Om van dergelijke problemen af te komen, heeft Esignly een verandering teweeggebracht in de manier waarop ondertekening wordt gedaan. Door deze software voor elektronische handtekeningen in uw bedrijf te implementeren, kunt u eenvoudig al uw bestaande technologie integreren. Met behulp van de Esignly API kunt u een gebruikersaccount maken, documenten voorbereiden voor afmelding, goedkeuringsworkflows starten, de afmeldingsstatus van documenten volgen en ondertekende documenten ophalen, allemaal vanuit uw eigen webtoepassing.

Is dat het? Welnu, u kunt zich zeker niet gemakkelijk aanmelden bij het stapsgewijze ontwikkelingsprogramma, contracten, documentatie en rapporten, aangezien de integratie snel, effectief en betrouwbaar is. Is dat niet geweldig? Dat is het zeker, hieronder volgt de API voor het ondertekenen van documenten in Esignly:

  • Gegevens en documenten exporteren: met behulp van onze handtekeningen kunt u zonder problemen ondertekeningsstatusupdates ontvangen en gegevens exporteren.

  • Automatiseer eenvoudig het verzenden van documenten: u kunt nu eenvoudig uw eigen documenten genereren en ze ter ondertekening verzenden.

  • Embed Signing in uw respectieve website: Met behulp van onze elektronische handtekeningen kunt u ondertekenen wanneer en wanneer u maar wilt.

Met Esignly houdt u alle informatie over uw documenten onder controle en houdt u tegelijkertijd het hele proces overzichtelijk en veilig.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Praat met onze adviseurs!