esignly_logo

Vereenvoudig eSigning met eSignly

image

Het is belangrijk om de huidige trends bij te houden om te slagen in een tijdperk waarin innovatieve technologieën een onderdeel zijn van elke branche en elk bedrijf. Innovaties kunnen de bedrijfsvoering eenvoudiger en efficiënter maken, de kosten verlagen, de productiviteit verhogen en de bedrijfsresultaten verbeteren. Dit zijn de doelen die elk bedrijf nastreeft om anders te zijn dan zijn concurrenten. Als u in de moderne wereld van vandaag moeite heeft met het ondertekenen van belangrijke documenten, is het misschien tijd om te overwegen te investeren in een tool. Met eSignly, een premium eSignature-oplossing, kunt u documenten online ondertekenen. U kunt ook officiële documenten voor ondertekening beheren en toewijzen.

eSignly - Gemakkelijk online documenten ondertekenen

Het is de meest populaire software in e-sign. Het werkt op iOS, Android en webbrowsers. Hiermee kunt u documenten snel, veilig, juridisch afdwingbaar en op een snelle manier ondertekenen. Het maakt documentbeheer eenvoudiger en zorgt ervoor dat u nooit een belangrijk document mist. U kunt documenten importeren, handtekeningen toevoegen, ondertekenaars toewijzen en documenten volgen met elk apparaat, zoals een smartphone, tablet of desktop. eSignly wordt geleverd met een slimme authenticatiemethode en validatie om een veilig en beveiligd ondertekeningsproces te garanderen.

Redenen om voor eSignly te kiezen

Met eSignly kunt u online documenten ondertekenen vanaf elk apparaat en elk besturingssysteem. Hier zijn enkele van de geweldige functies die eSignly onderscheiden van andere tools.

Eenvoudig documenten importeren

U kunt digitale documenten van uw smartphone, tablet of desktop naar eSignly importeren om elektronische handtekeningen te maken. U kunt met behulp van de camera documenten importeren uit de bibliotheek van uw telefoon, cloudservice of andere apps om ze direct te laten ondertekenen.

Nadat u het proces hebt voltooid, kunt u zich eenvoudig aanmelden bij de ruimte of het veld. eSignly is gebruiksvriendelijk en onderscheidt zich van zijn concurrenten.

Je hele team is uitgenodigd om bij je op locatie te komen

eSignly biedt een Business Plan waarmee u uw hele team naar een locatie kunt brengen. Met de Admin Console kunt u rollen toewijzen, documenten beheren, ondertekeningsverzoeken volgen en meer. U kunt uw hele team als leider, supervisor of leidinggevende op één plek effectief beheren, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en onnodige vertragingen worden geëlimineerd.

Herinneringen en automatische meldingen

eSignly is een geweldige tool voor diegenen die omgaan met gevoelige en vertrouwelijke documenten. U kunt vervaldatums en automatische herinneringen instellen en gepersonaliseerde berichten verzenden, zodat ondertekenaars het proces sneller kunnen voltooien. U kunt vervaldatums instellen zodat documenten automatisch verlopen als ze niet zijn ondertekend. Het biedt meer documentbeveiliging en beschermt uw belangrijkste documenten.

Registreer u voor een gratis proefperiode om overal veilig documenten te ondertekenen

eSignly is bedoeld om individuen en bedrijven in staat te stellen belangrijke documenten veilig te ondertekenen zonder geografische en tijdsbeperkingen. Externe bedrijven kunnen ook profiteren van de eSignly-service voor elektronische handtekeningen.

Voor een gratis schatting of praat met onze Business Manager!