esignly_logo

Het is tijd om de machtigingen te vereenvoudigen en te verifiëren.

image

Om vooruit te komen en zijn doelen te bereiken, zijn goedkeuringen essentieel. De tijd die nodig is om dit proces te voltooien, is nog belangrijker. Organisaties kunnen het zich niet veroorloven om goedkeuringsprocessen uit te stellen. Dit kan tot zware verliezen leiden. Bedrijven hebben een oplossing nodig waarmee gebruikers en managers documenten onderweg snel en veilig kunnen goedkeuren. Wat is de beste manier om dit proces eenvoudig en veilig te maken?


Denk aan een organisatie die de goedkeuring van haar bestuur nodig heeft voor belangrijke beslissingen. Dit goedkeuringsproces omvat meerdere handtekeningen voordat een concreet formulier wordt gemaakt. Het kan enkele dagen duren voordat de beslissing wordt goedgekeurd, aangezien dit de traditionele manier van zakendoen is. Als dingen sneller gaan en 'on-the-move' zijn, kan het enkele minuten duren voordat het proces is voltooid. Deze garantie zorgt ervoor dat de uiteindelijke output efficiënt en nauwkeurig wordt geleverd.


Organisaties kunnen de efficiëntie verhogen en het goedkeuringsproces versnellen door eSignly te gebruiken. Het biedt een verscheidenheid aan werkruimten en workflows waarmee ze efficiënter kunnen werken. U heeft overal en altijd toegang tot de software via een internetverbinding. Het is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding, inclusief een mobiele telefoon, een laptop of een desktopcomputer.


Laten we nu kijken naar het goedkeuringsproces met mobiSigner. Het bestand wordt door een manager of een andere uploadautoriteit naar de server geüpload, zodat de bestuursleden het kunnen ondertekenen. Zodra het bestand is geüpload, wordt een kennisgeving verzonden naar de ondertekenende autoriteiten. Het bestand moet opeenvolgend worden ondertekend. Een onmiddellijke ondertekenende autoriteit ontvangt de eerste aanduiding, gevolgd door volgende autoriteiten. Elke keer dat het bestand is ondertekend, ontvangt de volgende ondertekenaar een e-mail met de zangaankondiging. Dit versnelt het proces en maakt het gemakkelijk.


Laten we een ander scenario proberen. Dit is waar een organisatie een server- of desktopoplossing nodig heeft waarmee de documentmakers handtekeningplekken kunnen toewijzen en nieuwe documenten kunnen maken. Het vereist een oplossing waarmee ondertekenaars het document overal en altijd digitaal kunnen ondertekenen. Dit zorgt voor een eenvoudig en soepel goedkeuringsproces.


eSignly kan in een dergelijk scenario worden gebruikt. Het is zowel efficiënt als effectief. Het is eenvoudig te installeren op een enterprise-server. De software kan ook direct in de productieomgeving draaien. Dit zorgt voor een snel rendement op de investering en een papierloos proces.


Het rapport concludeert dat organisaties hun goedkeuringsproces kunnen vereenvoudigen en versnellen door één software te gebruiken.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Praat met onze adviseurs!