esignly_logo

SignNow versus DocuSign versus eSignly 2023

image

Beveiligingsproblemen bij het verzenden van gevoelige gegevens zijn een voortdurende zorg geweest. Bedrijven moesten hun netwerken beschermen tegen het winnen van het vertrouwen van klanten met e-commerce en online bankieren. Elektronische handtekeningen zijn meer geaccepteerd en sneller geworden. Ze dienen als individueel teken van geldigheid voor elk elektronisch document.

De manier waarop we omgaan met documenten is mee veranderd met de technologie. De groeiende vraag naar efficiënte, moderne documentatie heeft geleid tot elektronische contracten en digitale handtekeningen. De markt voor elektronische handtekeningen heeft een toename van jongere klanten gezien. Onderzoek heeft aangetoond dat:

 • Millennials zijn goed voor 61% van alle gebruikers en gebruiken het meest waarschijnlijk elektronische handtekeningen.
 • APAC's meest elektronisch ondertekende papieren waren verzekeringsplannen (33%) en zorgregistraties (38%).
 • Indiase bedrijfscontracten waren de meest ondertekende vormen van papierwerk (77%)
 • Het hoogste percentage eSigning in Australië was voor juridische contracten (76%)
 • De meest elektronisch ondertekende documenten in Singapore waren verzekeringsplannen en verlengingen (81%)

Daarnaast hebben de RDW en de Douane hun ondersteuning voor e-handtekeningen vergroot. De snelle groei van werken op afstand drijft de markt voor elektronische handtekeningen aan. Werken op afstand heeft de nadruk verlegd van vertrouwen op handgeschreven documentatie naar meer gedigitaliseerde transacties. Organisaties zoeken naar workflows die gebruiksvriendelijk, efficiënt en gemakkelijk toegankelijk zijn. Bedrijven zoeken naar manieren om hun efficiëntie te verbeteren.

Het kan moeilijk zijn om de juiste oplossing voor elektronische handtekeningen te kiezen. Er zijn veel opties. In dit artikel bekijken we twee populaire opties voor elektronische handtekeningen. We hopen dat u tegen het einde een weloverwogen beslissing kunt nemen.

DocuSign, dat wereldwijd miljoenen gebruikers heeft, is de meest gebruikte app voor elektronische handtekeningen. eSignly en SignNow is het DocuSign-alternatief voor consumenten die de voorkeur geven aan eenvoudige ondertekeningsoplossingen. Vandaag zullen we drie van de meest prominente concurrenten op het gebied van elektronische handtekeningen onderzoeken en kijken naar wat zij te zeggen hebben.

Wat is een elektronische handtekening?

Een eSignature, een elektronische handtekening waarmee bedrijven contracten elektronisch kunnen ondertekenen, is uitgebreid beschreven in een eerder bericht over elektronische handtekeningen.

Met elektronische handtekeningen kunnen juridische en zakelijke teams contracten online ondertekenen in plaats van fysiek met een pen een afdruk, markering of naam aan een papieren contract toe te voegen. Elektronische handtekeningen zijn juridisch bindend omdat ze aangeven dat een partij bereid is bepaalde voorwaarden te accepteren.

Er zijn veel manieren om elektronische handtekeningen te maken. De meest gebruikelijke methode om een elektronische handtekening aan een contract toe te voegen, is door ze handmatig toe te voegen aan pdf's, Word-documenten en spreadsheets. U kunt ook eSignly gebruiken, een contractplatform.

Soorten elektronische handtekeningen

Er zijn drie belangrijke soorten elektronische handtekeningen. Deze verschillen worden uitgelegd in de elektronische identificatie-, authenticatie- en vertrouwensdienstenverordening (eIDAS) uit 2016 die door de Europese Unie is aangenomen. Deze regelgeving is ook van toepassing op de Verenigde Staten.

Deze verordening stelt het wettelijk kader vast voor elektronische identificatie, handtekeningproces, zegels, documenten en andere zaken in de hele EU. Deze handtekeningen worden vaak geïntegreerd in bedrijfsprocessen en workflows. Ze zijn een standaardonderdeel geworden van de internetgebruikerservaring.

Eenvoudige elektronische borden (SES)

Dit zijn de eenvoudigste en breedste soorten elektronische handtekeningen. eIDAS beschrijft ze als "gegevens in een elektronisch formaat die zijn gehecht aan of logisch zijn gekoppeld aan andere gegevens in een elektronische vorm en die de ondertekenaar gebruikt om te ondertekenen." Ze vereisen geen identiteitsverificatie en de persoon die het document ondertekent, is verantwoordelijk voor het vertrouwen ervan.

Soms zijn elektronische handtekeningen in bepaalde gevallen wettelijk bindend. Voor veel documenten moet u echter hogere kwalificaties hebben.

Geavanceerde elektronische handtekeningen

Deze handtekeningen zijn niet zoals gewone elektronische handtekeningen. Ze vereisen identiteitsverificatie. Deze handtekeningen zijn gebaseerd op certificaten die de ondertekenaar uniek identificeren. Ze worden meestal verzonden met behulp van een specifieke bezorgservice, die auditsporen en ander bewijs over de verzonden gegevens kan leveren. Deze handtekeningen worden meestal gecertificeerd door een certificeringsinstantie (CA).

Gekwalificeerde elektronische handtekeningen (QES)

Deze elektronische handtekeningen zijn vergelijkbaar met geavanceerde handtekeningen, maar voldoen aan aanvullende vereisten die zijn vastgelegd in de eIDAS-regelgeving. Gekwalificeerde elektronische handtekeningen (QES's) moeten gebaseerd zijn op geldige technologische middelen die openbare sleutels zijn uitgegeven. Een gecontroleerde entiteit, zoals een certificeringsinstantie, moet ook de mogelijkheid hebben om de ondertekenaar te identificeren voordat hij ondertekent. Face-to-face identificatie is mogelijk via videochat of persoonlijk.

Wat is een digitale handtekening?

Een digitale handtekening (ook wel "verzegelen" van een document genoemd) is een methode om de authenticiteit en integriteit van een document te bewijzen. Dit is geen wettelijke handtekening, maar een manier om te beschermen tegen vervalsing en sabotage bij het hanteren van verschillende documenten.

Digitale handtekeningen verschillen van elektronische handtekeningen, die minder geavanceerde authenticatiemethoden gebruiken om de identiteit van de ondertekenaar, zoals e-mailadressen en telefoonnummers, te verifiëren. Toch zijn digitale handtekeningen meer afhankelijk van geavanceerde authenticatieprocessen zoals op certificaten gebaseerde ID's.

Digitale handtekeningen kunnen worden gebruikt om het document te identificeren. Elke digitale handtekening is uniek en kan niet worden gedupliceerd of gewijzigd. Hiermee kunt u controleren of de persoon die het contract ondertekent degene is die hij beweert te zijn. Dit helpt voorkomen dat documenten worden gewijzigd door een audittrail te creëren die de traceerbaarheid van alle interacties met juridische documenten of contracten mogelijk maakt.

De native eSignature-functionaliteit van eSignly biedt hetzelfde beveiligingsniveau. Het maakt gebruik van strikte processen voor identiteitsverificatie, zoals het maken van tijdstempels, het verzamelen van IP-adressen en het maken van auditsporen.

Hierdoor kunnen eSignly-gebruikers profiteren van de veiligheid en rechtsgeldigheid van een digitale handtekening - alles in één tool. Zijn digitale handtekeningen en elektronische ondertekeningen hetzelfde? Wat als u eSignly niet gebruikt?

Elektronische handtekening versus. Digitale handtekening

Een digitale handtekening verschilt van een elektronische handtekening doordat het een document verzegelt en identificeert om vervalsing te voorkomen. Aan de andere kant worden elektronische handtekeningen gebruikt om ervoor te zorgen dat de wettelijke voorwaarden worden nageleefd, op voorwaarde dat het document is ondertekend met een eSignature.

Hoewel elektronische en digitale handtekeningen vaak kunnen worden gebruikt om overeenkomsten te sluiten, zijn er enkele verschillen. Dit zijn de verschillen:

Hun doel

Het grootste verschil tussen elektronische en digitale handtekeningen is dat ze voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Een digitale handtekening wordt bijvoorbeeld gebruikt om het document te beschermen en ervoor te zorgen dat het niet is gewijzigd, gewijzigd of vervalst. Aan de andere kant wordt een elektronische handtekening gebruikt om aan te geven dat een ondertekenaar actief een bindende overeenkomst aangaat.

Digitale handtekeningen kunnen worden gebruikt om de echtheid van documenten te verifiëren. Toch kan een elektronische handtekening aantonen dat u akkoord bent gegaan met bepaalde voorwaarden.

De meeste contracten en overeenkomsten kunnen tegelijkertijd worden ondertekend om te garanderen dat ze legaal en bindend zijn.

Veelvoorkomende gebruiksgevallen

Digitale en elektronische handtekeningen hebben verschillende doelen en worden daarom in verschillende contexten gebruikt.

Het elektronisch ondertekenen van zakelijke contracten is een gebruikelijke manier om aan te geven dat de ene partij akkoord gaat met de voorwaarden van de andere. Het ondertekenen van een elektronische handtekening zal aantonen dat een ondertekenaar van plan is een juridisch bindende relatie met de andere partij aan te gaan en aan alle verplichtingen te voldoen.

Vertrouwensdienstverleners en certificeringsinstanties gebruiken echter vaak digitale handtekeningen om documenten te verifiëren. Dit in tegenstelling tot commerciële teams die deals proberen te sluiten. Deze instanties verifiëren en valideren digitale handtekeningen.

Hoe ze zijn gemaakt

Hoewel elektronische handtekeningen eenvoudig kunnen worden gemaakt door contractpartijen met behulp van Word, PDF of eSignly's eigen functie, eSignature, kunnen mensen ze niet maken.

Individuen en teams kunnen elektronische handtekeningen ondertekenen of markeren om elektronische handtekeningen toe te voegen aan contracten.

Software en algoritmen creëren digitale handtekeningen. Dit is mogelijk dankzij een geavanceerde methode genaamd Public Key Infrastructure (PKI). Het is een combinatie van software, hardware en software waarmee gegevensoverdrachten kunnen worden beveiligd door twee privé- en openbare sleutels te genereren.

Gemak van creatie

Digitale handtekeningen zijn moeilijker te leveren dan elektronische, omdat ze afhankelijk zijn van strikte beveiligingsprocessen en -procedures.

Dit komt omdat op zichzelf staande elektronische handtekeningen vaak niet worden gevalideerd. Er kunnen echter digitale handtekeningen aan documenten worden toegevoegd en de identiteit van de gebruiker kan worden geverifieerd. Vervolgens wordt cryptografie gebruikt om het digitale certificaat te binden.

Juridische en zakelijke teams kunnen via eSignly eenvoudig profiteren van de beveiliging en rechtsgeldigheid van digitale handtekeningen.

Met de native eSignature-functie van eSignly kunnen gebruikers snel contracten ondertekenen. Het platform creëert een onveranderlijk record van alle acties en een audittrail. Dit zorgt voor een naadloze contractondertekening zonder zorgen over beveiliging.

Beveiligings niveau

Digitale handtekeningen zijn veiliger omdat er niet mee geknoeid of gewijzigd kan worden. Digitale handtekeningen, zoals eSignly, bieden een gedetailleerd auditspoor waarmee partijen kunnen zien of en wanneer er wijzigingen in een document zijn aangebracht en wanneer en door wie.

Elektronische handtekeningen hoeven niet aan dezelfde strenge eisen te voldoen als digitale handtekeningen. Ze kunnen cryptografische coderingsmethoden gebruiken in plaats van digitale handtekeningen. Hierdoor kunnen elektronische handtekeningen minder veilig zijn.

SignNow versus. DocuSign versus. eSignly

Laten we eens kijken naar DocuSign, signNow en eSignly.

DocuSign

DocuSign was het eerste bedrijf dat technologie voor elektronische handtekeningen ontwikkelde. Het is uitgegroeid tot een van de grootste eSignature-services ter wereld. Het maakt deel uit van het grotere, cloudgebaseerde Framework of Agreement Platform. Met dit platform kunnen ondernemingen en sectoren hun papierwerkworkflow snel moderniseren en vernieuwen. Ze kunnen contracten opstellen, ondertekenen, afleveren en veilig bewaren - overal ter wereld en met bijna elk apparaat.

Het heeft veel positieve recensies en een groot klantenbestand. DocuSign's geolocatieregistratie, realtime activiteitenrapporten en sjablonen stellen ons in staat om workflows en sjablonen te maken, toegang te krijgen tot uitgebreide statistieken, betrouwbare online handtekeningen te verzamelen en deze zelfs veilig te verzamelen. DocuSign is ook toegankelijk in meer dan 43 talen over de hele wereld.

Teken nu

SignNow is een onderdeel van de airSlate Cloud Business Cloud. Het doel is om elektronische handtekeningen gemakkelijker en toegankelijker te maken vanaf elk apparaat. SignNow's nadruk op bruikbaarheid tussen verschillende apparaten, automatisering en een eenvoudige gebruikersinterface heeft ervoor gezorgd dat het snel kon groeien. SignNow is sinds de start in 2011 een drijvende kracht achter de ontwikkeling van elektronische handtekeningen.

SignNow biedt nu een breed scala aan mogelijkheden, waaronder een HIPAA-compatibele oplossing voor elektronische ondertekening, complexe voorwaardelijke velden en de mogelijkheid om documentsjablonen te maken. SignNow wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijke interface. Het heeft duizenden 5-sterrenrecensies van klanten en wordt beschouwd als een van de meest populaire handtekeningplatforms ter wereld.

eSignly

eSignly biedt gratis elektronische handtekeningen aan. Het kan voldoen aan de behoeften van alle sectoren op het gebied van digitale handtekeningen, waaronder de financiële sector, verzekeringen, gezondheidszorg en onroerend goed. eSignly is beschikbaar voor alle branches om het papierwerk en de rommel waarmee ze te maken hebben te verminderen. Onze diensten voor elektronische handtekeningen zijn nu beschikbaar voor alle sectoren.

eSignly biedt oplossingen voor digitale handtekeningen voor alle sectoren, waaronder financiële instellingen, verzekeringen en gezondheidszorg. Alle branches kunnen eSignly gebruiken. Het helpt ook de tijd te verminderen die wordt besteed aan het doorzoeken van stapels en het creëren van chaos. Alle documenten worden vertrouwelijk behandeld en weg van chaos. Ons doel is om een flexibel systeem te creëren dat een naadloze servicestroom binnen en tussen afdelingen binnen het team mogelijk maakt.

Amazon Cloud biedt veilige, betrouwbare en robuuste gegevensbescherming. Het omvat high-performance computing, firewalls en regels voor gegevensbescherming. SSD's worden gebruikt om gegevens snel op te slaan. Het promoten van papierloze activiteiten is een milieuvriendelijke manier om te gaan. Hierdoor kunnen gebruikers efficiënter en sneller werken terwijl ze toch hun sociale verantwoordelijkheden vervullen.

Vergelijking gebruikersrecensie tussen SignNow en DocuSign Vs. eSignly

Hier zijn de voor- en nadelen om u te helpen beslissen welke u moet kiezen.

Teken nu

Voordelen:

 • Het meest elementaire pakket kost $ 5, wat redelijk betaalbaar is.
 • Het meest eenvoudige pakket bevat onbeperkte sjablonen en onbeperkte documenthandtekeningen
 • API-integratie met Salesforce is een andere geavanceerde functie.
 • Bevat een Android- en iOS-app

Nadelen:

 • Het biedt geen functies die geschikt zijn voor een specifiek publiek.

DocuSign

Voordelen:

 • Onbeperkte documentondertekeningen en onbeperkte sjabloonopties
 • Bevat een Android- en iOS-app
 • Functies die specifiek zijn voor de vastgoedsector
 • Reputatie betrouwbaar en efficiënt

Nadelen:

 • Het is een beetje duurder dan andere merken op de markt.

eSignly

Voordelen:

 • Om de integriteit van informatie te beschermen en authenticiteit voor anderen te garanderen, dient u documenten zelf te ondertekenen.
 • Persoonlijke ondertekening stelt u in staat om documenten persoonlijk te ondertekenen met iedereen die beschikbaar is om dit elektronisch te doen.
 • Alle documenten die moeten worden verzonden of ondertekend, kunnen worden voorbereid en gepland vanuit uw eSignly-account.
 • U kunt uw zakelijke transacties versnellen en de hoeveelheid handmatige inspanning verminderen. Geheimhoudingsverklaringen, contracten, facturen en overeenkomsten. Alles wat een handtekening nodig heeft
 • U kunt uw documenten direct vanaf elk apparaat, overal en altijd ondertekenen. De krachtigste oplossing om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, is papierloos werken.
 • Sterke API voor eSignatures. U kunt overal, altijd en overal juridisch bindende documenten ondertekenen. U hoeft geen documenten meer te ondertekenen, af te drukken of te scannen.

eSignly is de marktleider in technologie. Het product is uitgegroeid tot een geavanceerd platform voor contractbeheer dat geschikt is voor de grootste ondernemingen na een decennium van constante ontwikkeling en innovatie.

DocuSign en signNow lopen niet ver achter. Meerdere beoordelingsplatforms hebben bevestigd dat eSignly alles biedt wat je nodig hebt om documenten elektronisch te ondertekenen - voor een lagere prijs dan DocuSign of signNow.

eSignature-functies

DocuSign, signNow en eSignly bieden alle functies die u mag verwachten van een app voor eSignature:

 • Onderteken elektronische documenten
 • Stuur documenten naar eSignature-ontvangers, een of meer
 • Toewijzen en configureren van ondertekenaarsposities
 • Bestelling ondertekenen
 • Documentroutering configureren
 • Deelbare links naar Signature Collection
 • Persoonlijk verzamelen van handtekeningen via een mobiel apparaat
 • Ondertekenen van bulkverzenddocumenten
 • Het volgen van handtekeningen in real-time
 • Meldingen en herinneringen worden automatisch verzonden
 • Gebruiksvriendelijke invulbare formulieren
 • Invulbare velden vereisen gegevensvalidatie
 • Basistools voor het bewerken van PDF's
 • Bijlagen
 • Incasso van betalingen
 • Documentbeheer in de cloud
 • Sjablonen die hergebruikt kunnen worden
 • Audittrail en documentgeschiedenis
 • Mobielvriendelijke ondertekening (zowel iOS- als Android-apps beschikbaar)

Alle drie de producten bieden een verscheidenheid aan zakelijke functies, waaronder:

 • Beheerdersdashboard om meerdere gebruikersaccounts te beheren
 • Tools voor samenwerking en het delen van middelen
 • Merkdiensten
 • Rijke API maakt naadloze integratie met elke stack mogelijk

eSignly biedt ook enkele functies die signNow momenteel niet biedt:

 • Groepen ondertekenen
 • Zakelijke velden
 • Documentopmaak en samenwerkingsvelden
 • Secties slim
 • Zelfbedieningswebformulieren
 • Verificatie van de identiteit van de ondertekenaar
 • Cloud handtekeningen
 • QES (gekwalificeerde elektronische handtekeningen)

De verbeterde mogelijkheden van DocuSign voor digitale handtekeningen maken het een betere keuze voor sterk gereguleerde landen en industrieën die specifieke identiteitsvalidatiemethoden vereisen. eSignly heeft al stappen ondernomen om die kloof te dichten door op PKI gebaseerde digitale ondertekening (AES) te introduceren. Stel dat u op zoek bent naar authentieke digitale handtekeningen die worden geverifieerd door unieke ID-certificaten. In dat geval kan eSignly een alternatief zijn voor DocuSign of signNow.

Beveiliging en naleving

DocuSign, signNow en eSign legitiem? Zij zijn. DocuSign, signNow en eSign bieden een wettelijk bindende elektronische handtekening die kan worden gebruikt in de rechtbank in de VS, Europa en andere landen over de hele wereld (waar eSignatures zijn geaccepteerd). DocuSign en eSignly voldoen aan deze normen en voorschriften

 • ESIGN (Electronic Signatures in Global and National Commerce Act).
 • UETA (Wet Uniforme Elektronische Transacties).
 • eIDAS (elektronische identificatie, authenticatie en vertrouwensdiensten)
 • AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
 • CCPA (California Consumers Protect Act van 2018).

Alle drie de leveranciers zijn gecertificeerd om eSignature-oplossingen aan te bieden in sterk gereguleerde sectoren zoals gezondheidszorg, financiën en voeding, zolang ze zich aan de volgende vereisten houden.

 • HIPAA
 • 21 CFR Deel 11
 • PCI-DSS
 • SOC 2 type II

SignNow heeft momenteel geen ISO 27001-, 27017- en 27108-certificeringen. Dit geeft eSignly een concurrentievoordeel in bepaalde use-cases.

DocuSign zet zich net als eSignly in voor gegevensbeveiliging. eSignly biedt sterke versleutelingsalgoritmen, tweefactorauthenticatie, gedetailleerde audittrails en gedetailleerde audittrails.

Prijsvergelijking

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen voor elke service, zodat u precies kunt zien wat u bij elk pakket krijgt.

eSignly

#Vrij

Individuele gebruikers die snel tijd en geld willen besparen

Vanaf $ 0

 • 3 (verzonden voor bewegwijzering)
 • Onbeperkt (ontvangen en ondertekenen)
 • 0 herbruikbare sjabloon
 • Audittrail in realtime
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Gebruik Pdf Max 5 MB om aan te vragen

#Professioneel

Kleine bedrijven en teams die basisvereisten voor handtekeningen hebben

$ 10 /gebruiker/maand
Onbeperkte handtekeningen

 • 1 herbruikbare sjabloon
 • Audittrail in realtime
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Verstuur een aanvraag in PDF en ALLE kantoordocumenten, max 25 MB
 • Box-, Dropbox-, OneDrive- en Evernote-integraties

#Bedrijf

Voor grotere teams of bedrijven die hun handtekeningen willen personaliseren

$20 /gebruiker/maand

Begin als beheerder en voeg meer toe aan betaalde abonnementen.

 • Onbeperkte handtekeningen
 • 5 herbruikbare sjablonen
 • Audittrail in realtime
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Verstuur een aanvraag in PDF en ALLE kantoordocumenten, max 25 MB
 • Box-, Dropbox-, OneDrive- en Evernote-integraties
 • Gedeelde documenten met teamleden
 • Aan/uit Realtime audittrail
 • Stuur privéberichten met verzoeken om handtekeningen
 • Handtekeningen persoonlijk
 • Bijlagen van ondertekenaars/ontvangers toestaan (maximaal 10 MB
 • Geavanceerde branding
 • Persoonlijke vraag en OTP via sms, e-mail of sms Extra sms-tegoed vereist
 • Bulkverzending (50 tegelijk)
 • Teamfuncties en rapporten
 • HIPAA met BAA (Minimaal 100 gebruikers)

#Onderneming

Grote organisaties met vereisten op ondernemingsniveau

$30 /gebruiker/maand

U kunt beginnen als beheerder en meer toevoegen aan betaalde abonnementen.

 • Onbeperkte handtekeningen
 • 15 herbruikbare sjablonen
 • Realtime audittraject
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Vraag PDF en ALLE kantoordocumenten max 50 MB aan
 • Box-, Dropbox-, OneDrive- en Evernote-integraties
 • Gedeelde documenten met teamleden
 • Sjablonen delen met teamleden
 • Aan/uit Realtime audittrail
 • Stuur privéberichten met verzoeken om handtekeningen
 • Handtekeningen persoonlijk
 • Bijlagen van ondertekenaars/ontvangers toestaan (maximaal 20 MB
 • Geavanceerde branding
 • Persoonlijke vraag en OTP via sms, e-mail of sms Extra sms-tegoed vereist
 • Bulkverzending (100 tegelijk)
 • Rapporten en teamfuncties
 • Langere bewaring van gegevens op koude schijven/archief
 • Geavanceerde velden bevatten keuzerondjes, klikbare hyperlinks en nog veel meer.
 • Gemaskeerde velden (vergelijkbaar met wachtwoord)
 • Prestatiedashboards
 • HIPAA met BAA (Minimaal 100 gebruikers)
 • Kies Datacenter: VS, Europa

Teken nu

Er zijn drie niveaus van SignNow-prijzen. De Business-laag is $ 5 per maand en biedt onbeperkte ondertekening van documenten en het maken van sjablonen. Het tweede niveau kost slechts $ 10 en omvat alles in het Business-pakket, aangepaste branding, voorwaardelijke velden en Salesforce-integratie. Zowel prijs- als functie-opties kunnen worden aangepast voor het laatste niveau.

DocuSign

DocuSign-prijzen Het meest elementaire niveau is het persoonlijke niveau. Het kost $ 10 per maand. Het heeft echter beperkte mogelijkheden. U kunt maximaal 5 documenten per maand verzenden. Standaard, het tweede niveau, kost $ 25 per maand. Business Pro kost $ 40 per maand.

De belangrijkste afhaalmaaltijd

SignNow is een uitstekende tool voor bedrijven die niet het budget hebben om te veel tijd te besteden aan het leren kennen van hun gebruikers en die op zoek zijn naar een gemakkelijke, kosteneffectieve manier om online handtekeningen aan te vragen.

DocuSign is een betere keuze voor grote bedrijven die regelmatig meerdere documenten naar ondertekenaars moeten sturen. Ze zullen meer betalen om het platform aan te sluiten op de tools en oplossingen en hebben meer ondertekeningsopties.

eSignly is een betere tool dan SignNow en goedkoper dan DocuSign. Het biedt ook levenslang gratis gebruik.

Beveiligingsproblemen bij het verzenden van gevoelige gegevens zijn een voortdurende zorg geweest. Bedrijven moesten hun netwerken beschermen tegen het winnen van het vertrouwen van klanten met e-commerce en online bankieren. Elektronische handtekeningen zijn meer geaccepteerd en sneller geworden. Ze dienen als individueel teken van geldigheid voor elk elektronisch document.

De manier waarop we omgaan met documenten is mee veranderd met de technologie. De groeiende vraag naar efficiënte, moderne documentatie heeft geleid tot elektronische contracten en digitale handtekeningen. De markt voor elektronische handtekeningen heeft een toename van jongere klanten gezien. Onderzoek heeft aangetoond dat:

 • Millennials zijn goed voor 61% van alle gebruikers en gebruiken het meest waarschijnlijk elektronische handtekeningen.
 • APAC's meest elektronisch ondertekende papieren waren verzekeringsplannen (33%) en zorgregistraties (38%).
 • Indiase bedrijfscontracten waren de meest ondertekende vormen van papierwerk (77%)
 • Het hoogste percentage eSigning in Australië was voor juridische contracten (76%)
 • De meest elektronisch ondertekende documenten in Singapore waren verzekeringsplannen en verlengingen (81%)

Daarnaast hebben de RDW en de Douane hun ondersteuning voor e-handtekeningen vergroot. De snelle groei van werken op afstand drijft de markt voor elektronische handtekeningen aan. Werken op afstand heeft de nadruk verlegd van vertrouwen op handgeschreven documentatie naar meer gedigitaliseerde transacties. Organisaties zoeken naar workflows die gebruiksvriendelijk, efficiënt en gemakkelijk toegankelijk zijn. Bedrijven zoeken naar manieren om hun efficiëntie te verbeteren.

Het kan moeilijk zijn om de juiste oplossing voor elektronische handtekeningen te kiezen. Er zijn veel opties. In dit artikel bekijken we twee populaire opties voor elektronische handtekeningen. We hopen dat u tegen het einde een weloverwogen beslissing kunt nemen.

DocuSign, dat wereldwijd miljoenen gebruikers heeft, is de meest gebruikte app voor elektronische handtekeningen. eSignly en SignNow is het DocuSign-alternatief voor consumenten die de voorkeur geven aan eenvoudige ondertekeningsoplossingen. Vandaag zullen we drie van de meest prominente concurrenten op het gebied van elektronische handtekeningen onderzoeken en kijken naar wat zij te zeggen hebben.

Wat is een elektronische handtekening?

Een eSignature, een elektronische handtekening waarmee bedrijven contracten elektronisch kunnen ondertekenen, is uitgebreid beschreven in een eerder bericht over elektronische handtekeningen.

Met elektronische handtekeningen kunnen juridische en zakelijke teams contracten online ondertekenen in plaats van fysiek met een pen een afdruk, markering of naam aan een papieren contract toe te voegen. Elektronische handtekeningen zijn juridisch bindend omdat ze aangeven dat een partij bereid is bepaalde voorwaarden te accepteren.

Er zijn veel manieren om elektronische handtekeningen te maken. De meest gebruikelijke methode om een elektronische handtekening aan een contract toe te voegen, is door ze handmatig toe te voegen aan pdf's, Word-documenten en spreadsheets. U kunt ook eSignly gebruiken, een contractplatform.

Soorten elektronische handtekeningen

Er zijn drie belangrijke soorten elektronische handtekeningen. Deze verschillen worden uitgelegd in de elektronische identificatie-, authenticatie- en vertrouwensdienstenverordening (eIDAS) uit 2016 die door de Europese Unie is aangenomen. Deze regelgeving is ook van toepassing op de Verenigde Staten.

Deze verordening stelt het wettelijk kader vast voor elektronische identificatie, handtekeningproces, zegels, documenten en andere zaken in de hele EU. Deze handtekeningen worden vaak geïntegreerd in bedrijfsprocessen en workflows. Ze zijn een standaardonderdeel geworden van de internetgebruikerservaring.

Eenvoudige elektronische borden (SES)

Dit zijn de eenvoudigste en breedste soorten elektronische handtekeningen. eIDAS beschrijft ze als "gegevens in een elektronisch formaat die zijn gehecht aan of logisch zijn gekoppeld aan andere gegevens in een elektronische vorm en die de ondertekenaar gebruikt om te ondertekenen." Ze vereisen geen identiteitsverificatie en de persoon die het document ondertekent, is verantwoordelijk voor het vertrouwen ervan.

Soms zijn elektronische handtekeningen in bepaalde gevallen wettelijk bindend. Voor veel documenten moet u echter hogere kwalificaties hebben.

Geavanceerde elektronische handtekeningen

Deze handtekeningen zijn niet zoals gewone elektronische handtekeningen. Ze vereisen identiteitsverificatie. Deze handtekeningen zijn gebaseerd op certificaten die de ondertekenaar uniek identificeren. Ze worden meestal verzonden met behulp van een specifieke bezorgservice, die auditsporen en ander bewijs over de verzonden gegevens kan leveren. Deze handtekeningen worden meestal gecertificeerd door een certificeringsinstantie (CA).

Gekwalificeerde elektronische handtekeningen (QES)

Deze elektronische handtekeningen zijn vergelijkbaar met geavanceerde handtekeningen, maar voldoen aan aanvullende vereisten die zijn vastgelegd in de eIDAS-regelgeving. Gekwalificeerde elektronische handtekeningen (QES's) moeten gebaseerd zijn op geldige technologische middelen die openbare sleutels zijn uitgegeven. Een gecontroleerde entiteit, zoals een certificeringsinstantie, moet ook de mogelijkheid hebben om de ondertekenaar te identificeren voordat hij ondertekent. Face-to-face identificatie is mogelijk via videochat of persoonlijk.

Wat is een digitale handtekening?

Een digitale handtekening (ook wel "verzegelen" van een document genoemd) is een methode om de authenticiteit en integriteit van een document te bewijzen. Dit is geen wettelijke handtekening, maar een manier om te beschermen tegen vervalsing en sabotage bij het hanteren van verschillende documenten.

Digitale handtekeningen verschillen van elektronische handtekeningen, die minder geavanceerde authenticatiemethoden gebruiken om de identiteit van de ondertekenaar, zoals e-mailadressen en telefoonnummers, te verifiëren. Toch zijn digitale handtekeningen meer afhankelijk van geavanceerde authenticatieprocessen zoals op certificaten gebaseerde ID's.

Digitale handtekeningen kunnen worden gebruikt om het document te identificeren. Elke digitale handtekening is uniek en kan niet worden gedupliceerd of gewijzigd. Hiermee kunt u controleren of de persoon die het contract ondertekent degene is die hij beweert te zijn. Dit helpt voorkomen dat documenten worden gewijzigd door een audittrail te creëren die de traceerbaarheid van alle interacties met juridische documenten of contracten mogelijk maakt.

De native eSignature-functionaliteit van eSignly biedt hetzelfde beveiligingsniveau. Het maakt gebruik van strikte processen voor identiteitsverificatie, zoals het maken van tijdstempels, het verzamelen van IP-adressen en het maken van auditsporen.

Hierdoor kunnen eSignly-gebruikers profiteren van de veiligheid en rechtsgeldigheid van een digitale handtekening - alles in één tool. Zijn digitale handtekeningen en elektronische ondertekeningen hetzelfde? Wat als u eSignly niet gebruikt?

Elektronische handtekening versus. Digitale handtekening

Een digitale handtekening verschilt van een elektronische handtekening doordat het een document verzegelt en identificeert om vervalsing te voorkomen. Aan de andere kant worden elektronische handtekeningen gebruikt om ervoor te zorgen dat de wettelijke voorwaarden worden nageleefd, op voorwaarde dat het document is ondertekend met een eSignature.

Hoewel elektronische en digitale handtekeningen vaak kunnen worden gebruikt om overeenkomsten te sluiten, zijn er enkele verschillen. Dit zijn de verschillen:

Hun doel

Het grootste verschil tussen elektronische en digitale handtekeningen is dat ze voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Een digitale handtekening wordt bijvoorbeeld gebruikt om het document te beschermen en ervoor te zorgen dat het niet is gewijzigd, gewijzigd of vervalst. Aan de andere kant wordt een elektronische handtekening gebruikt om aan te geven dat een ondertekenaar actief een bindende overeenkomst aangaat.

Digitale handtekeningen kunnen worden gebruikt om de echtheid van documenten te verifiëren. Toch kan een elektronische handtekening aantonen dat u akkoord bent gegaan met bepaalde voorwaarden.

De meeste contracten en overeenkomsten kunnen tegelijkertijd worden ondertekend om te garanderen dat ze legaal en bindend zijn.

Veelvoorkomende gebruiksgevallen

Digitale en elektronische handtekeningen hebben verschillende doelen en worden daarom in verschillende contexten gebruikt.

Het elektronisch ondertekenen van zakelijke contracten is een gebruikelijke manier om aan te geven dat de ene partij akkoord gaat met de voorwaarden van de andere. Het ondertekenen van een elektronische handtekening zal aantonen dat een ondertekenaar van plan is een juridisch bindende relatie met de andere partij aan te gaan en aan alle verplichtingen te voldoen.

Vertrouwensdienstverleners en certificeringsinstanties gebruiken echter vaak digitale handtekeningen om documenten te verifiëren. Dit in tegenstelling tot commerciële teams die deals proberen te sluiten. Deze instanties verifiëren en valideren digitale handtekeningen.

Hoe ze zijn gemaakt

Hoewel elektronische handtekeningen eenvoudig kunnen worden gemaakt door contractpartijen met behulp van Word, PDF of eSignly's eigen functie, eSignature, kunnen mensen ze niet maken.

Individuen en teams kunnen elektronische handtekeningen ondertekenen of markeren om elektronische handtekeningen toe te voegen aan contracten.

Software en algoritmen creëren digitale handtekeningen. Dit is mogelijk dankzij een geavanceerde methode genaamd Public Key Infrastructure (PKI). Het is een combinatie van software, hardware en software waarmee gegevensoverdrachten kunnen worden beveiligd door twee privé- en openbare sleutels te genereren.

Gemak van creatie

Digitale handtekeningen zijn moeilijker te leveren dan elektronische, omdat ze afhankelijk zijn van strikte beveiligingsprocessen en -procedures.

Dit komt omdat op zichzelf staande elektronische handtekeningen vaak niet worden gevalideerd. Er kunnen echter digitale handtekeningen aan documenten worden toegevoegd en de identiteit van de gebruiker kan worden geverifieerd. Vervolgens wordt cryptografie gebruikt om het digitale certificaat te binden.

Juridische en zakelijke teams kunnen via eSignly eenvoudig profiteren van de beveiliging en rechtsgeldigheid van digitale handtekeningen.

Met de native eSignature-functie van eSignly kunnen gebruikers snel contracten ondertekenen. Het platform creëert een onveranderlijk record van alle acties en een audittrail. Dit zorgt voor een naadloze contractondertekening zonder zorgen over beveiliging.

Beveiligings niveau

Digitale handtekeningen zijn veiliger omdat er niet mee geknoeid of gewijzigd kan worden. Digitale handtekeningen, zoals eSignly, bieden een gedetailleerd auditspoor waarmee partijen kunnen zien of en wanneer er wijzigingen in een document zijn aangebracht en wanneer en door wie.

Elektronische handtekeningen hoeven niet aan dezelfde strenge eisen te voldoen als digitale handtekeningen. Ze kunnen cryptografische coderingsmethoden gebruiken in plaats van digitale handtekeningen. Hierdoor kunnen elektronische handtekeningen minder veilig zijn.

SignNow versus. DocuSign versus. eSignly

Laten we eens kijken naar DocuSign, signNow en eSignly.

DocuSign

DocuSign was het eerste bedrijf dat technologie voor elektronische handtekeningen ontwikkelde. Het is uitgegroeid tot een van de grootste eSignature-services ter wereld. Het maakt deel uit van het grotere, cloudgebaseerde Framework of Agreement Platform. Met dit platform kunnen ondernemingen en sectoren hun papierwerkworkflow snel moderniseren en vernieuwen. Ze kunnen contracten opstellen, ondertekenen, afleveren en veilig bewaren - overal ter wereld en met bijna elk apparaat.

Het heeft veel positieve recensies en een groot klantenbestand. DocuSign's geolocatieregistratie, realtime activiteitenrapporten en sjablonen stellen ons in staat om workflows en sjablonen te maken, toegang te krijgen tot uitgebreide statistieken, betrouwbare online handtekeningen te verzamelen en deze zelfs veilig te verzamelen. DocuSign is ook toegankelijk in meer dan 43 talen over de hele wereld.

Teken nu

SignNow is een onderdeel van de airSlate Cloud Business Cloud. Het doel is om elektronische handtekeningen gemakkelijker en toegankelijker te maken vanaf elk apparaat. SignNow's nadruk op bruikbaarheid tussen verschillende apparaten, automatisering en een eenvoudige gebruikersinterface heeft ervoor gezorgd dat het snel kon groeien. SignNow is sinds de start in 2011 een drijvende kracht achter de ontwikkeling van elektronische handtekeningen.

SignNow biedt nu een breed scala aan mogelijkheden, waaronder een HIPAA-compatibele oplossing voor elektronische ondertekening, complexe voorwaardelijke velden en de mogelijkheid om documentsjablonen te maken. SignNow wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijke interface. Het heeft duizenden 5-sterrenrecensies van klanten en wordt beschouwd als een van de meest populaire handtekeningplatforms ter wereld.

eSignly

eSignly biedt gratis elektronische handtekeningen aan. Het kan voldoen aan de behoeften van alle sectoren op het gebied van digitale handtekeningen, waaronder de financiële sector, verzekeringen, gezondheidszorg en onroerend goed. eSignly is beschikbaar voor alle branches om het papierwerk en de rommel waarmee ze te maken hebben te verminderen. Onze diensten voor elektronische handtekeningen zijn nu beschikbaar voor alle sectoren.

eSignly biedt oplossingen voor digitale handtekeningen voor alle sectoren, waaronder financiële instellingen, verzekeringen en gezondheidszorg. Alle branches kunnen eSignly gebruiken. Het helpt ook de tijd te verminderen die wordt besteed aan het doorzoeken van stapels en het creëren van chaos. Alle documenten worden vertrouwelijk behandeld en weg van chaos. Ons doel is om een flexibel systeem te creëren dat een naadloze servicestroom binnen en tussen afdelingen binnen het team mogelijk maakt.

Amazon Cloud biedt veilige, betrouwbare en robuuste gegevensbescherming. Het omvat high-performance computing, firewalls en regels voor gegevensbescherming. SSD's worden gebruikt om gegevens snel op te slaan. Het promoten van papierloze activiteiten is een milieuvriendelijke manier om te gaan. Hierdoor kunnen gebruikers efficiënter en sneller werken terwijl ze toch hun sociale verantwoordelijkheden vervullen.

Vergelijking gebruikersrecensie tussen SignNow en DocuSign Vs. eSignly

Hier zijn de voor- en nadelen om u te helpen beslissen welke u moet kiezen.

Teken nu

Voordelen:

 • Het meest elementaire pakket kost $ 5, wat redelijk betaalbaar is.
 • Het meest eenvoudige pakket bevat onbeperkte sjablonen en onbeperkte documenthandtekeningen
 • API-integratie met Salesforce is een andere geavanceerde functie.
 • Bevat een Android- en iOS-app

Nadelen:

 • Het biedt geen functies die geschikt zijn voor een specifiek publiek.

DocuSign

Voordelen:

 • Onbeperkte documentondertekeningen en onbeperkte sjabloonopties
 • Bevat een Android- en iOS-app
 • Functies die specifiek zijn voor de vastgoedsector
 • Reputatie betrouwbaar en efficiënt

Nadelen:

 • Het is een beetje duurder dan andere merken op de markt.

eSignly

Voordelen:

 • Om de integriteit van informatie te beschermen en authenticiteit voor anderen te garanderen, dient u documenten zelf te ondertekenen.
 • Persoonlijke ondertekening stelt u in staat om documenten persoonlijk te ondertekenen met iedereen die beschikbaar is om dit elektronisch te doen.
 • Alle documenten die moeten worden verzonden of ondertekend, kunnen worden voorbereid en gepland vanuit uw eSignly-account.
 • U kunt uw zakelijke transacties versnellen en de hoeveelheid handmatige inspanning verminderen. Geheimhoudingsverklaringen, contracten, facturen en overeenkomsten. Alles wat een handtekening nodig heeft
 • U kunt uw documenten direct vanaf elk apparaat, overal en altijd ondertekenen. De krachtigste oplossing om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, is papierloos werken.
 • Sterke API voor eSignatures. U kunt overal, altijd en overal juridisch bindende documenten ondertekenen. U hoeft geen documenten meer te ondertekenen, af te drukken of te scannen.

eSignly is de marktleider in technologie. Het product is uitgegroeid tot een geavanceerd platform voor contractbeheer dat geschikt is voor de grootste ondernemingen na een decennium van constante ontwikkeling en innovatie.

DocuSign en signNow lopen niet ver achter. Meerdere beoordelingsplatforms hebben bevestigd dat eSignly alles biedt wat je nodig hebt om documenten elektronisch te ondertekenen - voor een lagere prijs dan DocuSign of signNow.

eSignature-functies

DocuSign, signNow en eSignly bieden alle functies die u mag verwachten van een app voor eSignature:

 • Onderteken elektronische documenten
 • Stuur documenten naar eSignature-ontvangers, een of meer
 • Toewijzen en configureren van ondertekenaarsposities
 • Bestelling ondertekenen
 • Documentroutering configureren
 • Deelbare links naar Signature Collection
 • Persoonlijk verzamelen van handtekeningen via een mobiel apparaat
 • Ondertekenen van bulkverzenddocumenten
 • Het volgen van handtekeningen in real-time
 • Meldingen en herinneringen worden automatisch verzonden
 • Gebruiksvriendelijke invulbare formulieren
 • Invulbare velden vereisen gegevensvalidatie
 • Basistools voor het bewerken van PDF's
 • Bijlagen
 • Incasso van betalingen
 • Documentbeheer in de cloud
 • Sjablonen die hergebruikt kunnen worden
 • Audittrail en documentgeschiedenis
 • Mobielvriendelijke ondertekening (zowel iOS- als Android-apps beschikbaar)

Alle drie de producten bieden een verscheidenheid aan zakelijke functies, waaronder:

 • Beheerdersdashboard om meerdere gebruikersaccounts te beheren
 • Tools voor samenwerking en het delen van middelen
 • Merkdiensten
 • Rijke API maakt naadloze integratie met elke stack mogelijk

eSignly biedt ook enkele functies die signNow momenteel niet biedt:

 • Groepen ondertekenen
 • Zakelijke velden
 • Documentopmaak en samenwerkingsvelden
 • Secties slim
 • Zelfbedieningswebformulieren
 • Verificatie van de identiteit van de ondertekenaar
 • Cloud handtekeningen
 • QES (gekwalificeerde elektronische handtekeningen)

De verbeterde mogelijkheden van DocuSign voor digitale handtekeningen maken het een betere keuze voor sterk gereguleerde landen en industrieën die specifieke identiteitsvalidatiemethoden vereisen. eSignly heeft al stappen ondernomen om die kloof te dichten door op PKI gebaseerde digitale ondertekening (AES) te introduceren. Stel dat u op zoek bent naar authentieke digitale handtekeningen die worden geverifieerd door unieke ID-certificaten. In dat geval kan eSignly een alternatief zijn voor DocuSign of signNow.

Beveiliging en naleving

DocuSign, signNow en eSign legitiem? Zij zijn. DocuSign, signNow en eSign bieden een wettelijk bindende elektronische handtekening die kan worden gebruikt in de rechtbank in de VS, Europa en andere landen over de hele wereld (waar eSignatures zijn geaccepteerd). DocuSign en eSignly voldoen aan deze normen en voorschriften

 • ESIGN (Electronic Signatures in Global and National Commerce Act).
 • UETA (Wet Uniforme Elektronische Transacties).
 • eIDAS (elektronische identificatie, authenticatie en vertrouwensdiensten)
 • AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
 • CCPA (California Consumers Protect Act van 2018).

Alle drie de leveranciers zijn gecertificeerd om eSignature-oplossingen aan te bieden in sterk gereguleerde sectoren zoals gezondheidszorg, financiën en voeding, zolang ze zich aan de volgende vereisten houden.

 • HIPAA
 • 21 CFR deel 11
 • PCI-DSS
 • SOC 2 type II

SignNow heeft momenteel geen ISO 27001-, 27017- en 27108-certificeringen. Dit geeft eSignly een concurrentievoordeel in bepaalde use-cases.

DocuSign zet zich net als eSignly in voor gegevensbeveiliging. eSignly biedt sterke versleutelingsalgoritmen, tweefactorauthenticatie, gedetailleerde audittrails en gedetailleerde audittrails.

Prijsvergelijking

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen voor elke service, zodat u precies kunt zien wat u bij elk pakket krijgt.

eSignly

#Vrij

Individuele gebruikers die snel tijd en geld willen besparen

Vanaf $ 0

 • 3 (verzonden voor bewegwijzering)
 • Onbeperkt (ontvangen en ondertekenen)
 • 0 herbruikbare sjabloon
 • Audittrail in realtime
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Gebruik Pdf Max 5 MB om aan te vragen

#Professioneel

Kleine bedrijven en teams die basisvereisten voor handtekeningen hebben

$ 10 /gebruiker/maand
Onbeperkte handtekeningen

 • 1 herbruikbare sjabloon
 • Audittrail in realtime
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Verstuur een aanvraag in PDF en ALLE kantoordocumenten, max 25 MB
 • Box-, Dropbox-, OneDrive- en Evernote-integraties

#Bedrijf

Voor grotere teams of bedrijven die hun handtekeningen willen personaliseren

$20 /gebruiker/maand

Begin als beheerder en voeg meer toe aan betaalde abonnementen.

 • Onbeperkte handtekeningen
 • 5 herbruikbare sjablonen
 • Audittrail in realtime
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Verstuur een aanvraag in PDF en ALLE kantoordocumenten, max 25 MB
 • Box-, Dropbox-, OneDrive- en Evernote-integraties
 • Gedeelde documenten met teamleden
 • Aan/uit Realtime audittrail
 • Stuur privéberichten met verzoeken om handtekeningen
 • Handtekeningen persoonlijk
 • Bijlagen van ondertekenaars/ontvangers toestaan (maximaal 10 MB
 • Geavanceerde branding
 • Persoonlijke vraag en OTP via sms, e-mail of sms Extra sms-tegoed vereist
 • Bulkverzending (50 tegelijk)
 • Teamfuncties en rapporten
 • HIPAA met BAA (Minimaal 100 gebruikers)

#Onderneming

Grote organisaties met vereisten op ondernemingsniveau

$30 /gebruiker/maand

U kunt beginnen als beheerder en meer toevoegen aan betaalde abonnementen.

 • Onbeperkte handtekeningen
 • 15 herbruikbare sjablonen
 • Realtime audittraject
 • eSignly mobiele apps
 • Meldingen en automatische herinneringen
 • Vul het ondertekenformulier in
 • Logica voor gegevensvalidatie
 • 18+ talen
 • Vraag PDF en ALLE kantoordocumenten max 50 MB aan
 • Box-, Dropbox-, OneDrive- en Evernote-integraties
 • Gedeelde documenten met teamleden
 • Sjablonen delen met teamleden
 • Aan/uit Realtime audittrail
 • Stuur privéberichten met verzoeken om handtekeningen
 • Handtekeningen persoonlijk
 • Bijlagen van ondertekenaars/ontvangers toestaan (maximaal 20 MB
 • Geavanceerde branding
 • Persoonlijke vraag en OTP via sms, e-mail of sms Extra sms-tegoed vereist
 • Bulkverzending (100 tegelijk)
 • Rapporten en teamfuncties
 • Langere bewaring van gegevens op koude schijven/archief
 • Geavanceerde velden bevatten keuzerondjes, klikbare hyperlinks en nog veel meer.
 • Gemaskeerde velden (vergelijkbaar met wachtwoord)
 • Prestatiedashboards
 • HIPAA met BAA (Minimaal 100 gebruikers)
 • Kies Datacenter: VS, Europa

Teken nu

Er zijn drie niveaus van SignNow-prijzen. De Business-laag is $ 5 per maand en biedt onbeperkte ondertekening van documenten en het maken van sjablonen. Het tweede niveau kost slechts $ 10 en omvat alles in het Business-pakket, aangepaste branding, voorwaardelijke velden en Salesforce-integratie. Zowel prijs- als functie-opties kunnen worden aangepast voor het laatste niveau.

DocuSign

DocuSign-prijzen Het meest elementaire niveau is het persoonlijke niveau. Het kost $ 10 per maand. Het heeft echter beperkte mogelijkheden. U kunt maximaal 5 documenten per maand verzenden. Standaard, het tweede niveau, kost $ 25 per maand. Business Pro kost $ 40 per maand.

De belangrijkste afhaalmaaltijd

SignNow is een uitstekende tool voor bedrijven die niet het budget hebben om te veel tijd te besteden aan het leren kennen van hun gebruikers en die op zoek zijn naar een gemakkelijke, kosteneffectieve manier om online handtekeningen aan te vragen.

DocuSign is een betere keuze voor grote bedrijven die regelmatig meerdere documenten naar ondertekenaars moeten sturen. Ze zullen meer betalen om het platform aan te sluiten op de tools en oplossingen en hebben meer ondertekeningsopties.

eSignly is een betere tool dan SignNow en goedkoper dan DocuSign. Het biedt ook levenslang gratis gebruik.