esignly_logo

Voordelen van online elektronische handtekeningen en digitale handtekeningen

image

Een e-handtekening of elektronische handtekening is een legale methode om instemming of goedkeuring te krijgen voor elektronische rapporten of structuren. Het kan een handmatig geschreven merkteken in praktisch elke cyclus vervangen.

Voordelen van e-handtekening

1. Eenvoudig en intuïtief

Het grootste voordeel van elektronische handtekeningen is dat ze eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Er zijn verschillende onderscheidende online arrangementen; we zullen echter bijvoorbeeld elk teken gebruiken. Met hun framework draag je een record over, declareer je verzekeraars en begunstigden en breng je een veilige verbinding met de begunstigde over. De begunstigde tekent het record en de cyclus is voltooid. Het is zo simpel! Als u een verbinding kunt openen en een vangst kunt maken, kunt u een elektronische handtekening gebruiken.

2. Verhoogd beveiligingsniveau

Eerlijk gezegd zijn elektronische handtekeningen veiliger en veiliger dan de gebruikelijke papieren rapporten. Naast het feit dat ze een merkteken bevatten, bevatten ze echter ook detecteerbare gegevens over wie het archief heeft gemarkeerd, wanneer ze het hebben gemarkeerd en waar ze het hebben gemarkeerd. Dat is veel gegronder en beter afdwingbaar dan uw gewone op papier gebaseerde handel.

3. Handig

We werken in een topografisch verspreide zakenwereld. Tegenwoordig beheren zelfs kleine, nabijgelegen organisaties verschillende providers, klanten en handlangers in verschillende stedelijke gemeenschappen, staten en landen. Elektronische handtekeningen houden rekening met verificatie op afstand, waardoor het een aanzienlijk nuttiger regeling is dan de optie om te mailen of mogelijk af te drukken en te onderzoeken.

4. Snellere doorlooptijd

De accommodatie van elektronische handtekening betekent dat er een veel snellere doorlooptijd is. In plaats van een record naar de ene bijeenkomst te sturen, ze te laten afdrukken, ondertekenen en uitvoeren, naar de volgende partij te sturen en de cyclus langs de lijn te herhalen, kan iedereen in vrijwel geen tijd sluiten. Deze snellere doorlooptijd geeft organisaties een opmerkelijker aanpassingsvermogen in moeilijke omstandigheden.

Software voor digitale handtekeningen helpt bij het herkennen en valideren van ondertekenaars en het verzamelen van de informatie die later als bewijs kan dienen. Ze maken het bovendien mogelijk om een beoordelingsspoor te krijgen als dat van vitaal belang is. Behendiger werkproces: meerdere handtekeningen kunnen in minder tijd worden verkregen, waardoor bestuurlijke en legitieme cycli worden gladgestreken.

Voordelen van digitale handtekeningen

1. Bespaart tijd

U hoeft er op dit moment niet op te vertrouwen dat uw supervisor terugkomt van een vakantie of bijeenkomst voor die handtekening. Geavanceerde keurmerken garanderen dat organisaties kosten en tijd besparen met archieven en overeenkomsten die met een sisser zijn afgesloten. Er zijn enorme reservefondsen in kosten en tijd, vooral wanneer de persoon die moet tekenen zich in een topografisch buitengewone regio bevindt.

2. Kosten investeringsfondsen

  Tal van organisaties houden ook rekening met kritieke kostenreservefondsen, met bijna nul kosten voor inkt, papier, afdrukken, cheques, transport/transport of reiskosten. Er zijn bovendien reservefondsen voor andere afwijkende kosten, bijvoorbeeld voor het opnemen, opnieuw invoeren van informatie, kronieken of volgen.

3. Betere klantervaring

  Geautomatiseerde markeringen bieden de mogelijkheid om belangrijke records te markeren op elke plaats waar een klant of de te ondertekenen persoon wordt gevonden. Verkopers hoeven er niet op te vertrouwen dat de klant naar de bank of het kantoor gaat. Archieven kunnen voor de deur worden afgesloten. Dit is ideaal, vooral in afgelegen gebieden en meer bescheiden gemeenten die betere en op maat gemaakte vormen van hulpverlening bieden.

4. Beveiliging

Met betrekking tot merken, geldigheid en veiligheid is een noodzaak. Geavanceerde markeringen verminderen het gevaar van duplicatie of wijziging van het rapport zelf. Geautomatiseerde merken garanderen dat merken bevestigd, geloofwaardig en echt zijn. Verzekeraars worden voorzien van pincodes, wachtwoorden en codes die hun persoonlijkheid kunnen bevestigen en controleren en hun cijfers kunnen bevestigen.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Praat met onze adviseurs!